Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt elkezdek beszelgetni egy lannyal kepet is cserelunk de egyik naprol a masikra csak ugy eltunik lanyok miert csinalnatok ezt?
5#
Persze megfogalmazhatja szépen,hogy nem jössz be neki de a lényegen mit sem változtat.
Mert akármi miatt már nem akart többet ismerkedni / beszélgetni veled, annyi gerincük meg ritkán van, hogy ezt egyenesen meg is mondják. Szóval marad a könnyebb, de a másikkal szemben suttyó megoldás: a szó nélküli eltûnés.
Jobb, ha hozzászoksz, a nôk zöme ilyen. Ezért nem szabad komolyan venni ôket addig, amíg nem biztos a dolog - más módon ezt nem lehet hosszútávon bírni.
A lenyegen termeszetesn nem valtoztatt
Nekem csak az esik rosszul hogy nagyon sok ilyen esetem van es az onbecsulesem sem novekedet tole
Jó de azt is hozzá lehet tenni, hogy azért 2 szó után képet cserélni nem biztos, hogy mindenkinek bejön. Főleg úgy, hogy általában ha valaki megkérdezi, hogy van e kedve ismerkedni a másiknak már rögtön úgy viselkedik a legtöbb srác, mintha már járnának...
Ez személyes tapasztalat
De mar egyre kevesbe erdekel kezdem elfogadni a maganyt
Kinezetemmel sem voltam kibekulve soha es akkor mit varok mastol XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!