Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan lányokkal beszélgetni, akik passzívak?
Akár interneten, akár élőben, folyton az van, hogy én kérdezek, meg mondok valamit, ő válaszol valamit és ennyi. Néha visszakérdeznek. Maguktól nem kérdeznek szinte soha, nem mondanak semmit. Ezek mind a sült galambot várják, vagy csak nem merik megmondani, hogy kopjak már le?
Akkor minek raboljuk egymás idejét?
Azt te beszélgetésnek hívod?
Nem, nem érdemes. Nekik ez semmi. Egy érdeklődő pasi vagy csak, a sok közül, akinek a jelenléte nem zavarja fel a vizet.
26/F
Ilyenekkel nem érdemes kezdeni.
Az ilyen ember sosem fog kiadni magáról semmit, azt sem osztja meg veled, hogy ő mit akar csinálni... Ettől függetlenül ha nem az lesz, amit ő akar, akkor hisztizni fog. Tipikus.
Ráadásul az, hogy vissza sem kérdez, nem feltétlenül az érdeklődés jele, sőt... Szerintem időpocsékolás ezekkel beszélni.
20/L
A beszélgetés közben nem kérdez, vagy csak úgy nem ír rád? Én nem szoktam ráírkálni emberekre, de ha kezdeményez az illető, szívesen beszélek vele. Beszélgetés elején nem szoktam pl. lerohanni a másikat. Főleg, hogy az első kérdés a számomra leghülyébb kérdés, "mizu?". Erre még is mit mondjon az ember? Mivel általában ez egy udvariasságból feltett kérdés.
Ha kérdez, válaszolok, visszakérdezek, elindul a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!