Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak a pasik hogy nem írnak vissza nekik a csajok?
Én netem ismertem meg a férjem. 2 évig voltam tag, és levontam pár következtetést. Először is azt, hogyha valaki nem szimpatikus, akkor nem írok neki magyarázkodó levelet, hogy miért nem. Én ugyan nem kaptam több száz levelet, csak napi 1-2-öt, de tényleg nem érdemes rá időt szánni. Volt pl. olyan, hogy bejelöltem, hogy nemdohányzót keresek. Persze, hogy írrak a bagósok. Már ne haragudj, de egyszerűen utálom, rühellem, nem tudnék együtt élni olyan emberrel, akinek büdös a szája, a haja, a ruhája, nem és nem. Tartsuk ezt tiszteletben. Szóval udvariasan visszaírtam, hogy ne haragudj, de én nem szeretnék dohányos emberrel ismerkedni. Erre jött a válasz, hogy miért gondolom azt, hogy ő alacsonyabb rendű ember, mint én. még én vagyok a bunkó. Szerintem nem vagyok köteles bárkivel leállni, hadd döntsem már el. Na, jó, hát akkor szerintem hagyjuk ezt az egész magyarázkodós dolgot. Ugyanez a gyerekesek. Leírtam, hogy nem szeretném, ha lenne gyereke. Erre kaptam sok olyan levelet, hogy van gyereke, de az engem miért zavar, hiszen nem vele él, hanem az elvált nejével. Ne kelljen már megmagyarázni, hogy miért zavar, most erről levelezzünk?! Szerintem elég egyértelmű, hogy egy gyermek azért okoz bőven konfliktusokat egy kapcsolatban, szóval inkább nem tenném ki magam ennek.
Szóval én inkább nem írtam vissza, ha valaki úgy tűnt, hogy nem felel meg a kritériumoknak. Amúgy meg én sem kaptam minden levelemre választ, sőt volt, hogy hónapokig leveleztünk, aztán szó nélkül eltűnt az ember. Szerintem ezeken a dolgokon nem kell kiakadni, ha nem, hát nem.
Lehet, hogy a kép alapján nem tetszel a lánynak. Vagy már talált mást, akivel találkozgat. Én nem hinném, hogy annyira ki kell ezen akadni.
Egyébként azt én is éreztem, hogy olyan ismerkedő leveleket kaptam, amit megírt, és mindenkinek copy+paste, de ezen nem is akadtam ki, hiszen ha sok lánynak ír, minek strapálja magát hosszú, egyedi levelekkel, ha azt sem tudja, hogy kölcsönös-e a szimpátia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!