Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak a pasik hogy nem írnak vissza nekik a csajok?
#39: Talán el kéne először olvasnod a hivatkozott #28-as hozzászólást, hogy megtudd, mennyi energiát öltem abba, hogy ilyen tapasztalatot szerezzek:
- több száz olyan pasi adatlapjának a tanulmányozása, akik ugyanerre nem vették a fáradságot (hogy a kétszavas levelük előtt talán egy pillantást vessenek az enyémre)
- heteken át több száz levélre több mondatban való válaszolás, adva mindegyiknek egy egyedi(!) reakciót az adatlapjára, azaz kb. tálcán nyújtottam a témát, amin el lehet(ett volna) indítani egy beszélgetést
Ehhez képest a nagy részük 2. leveléből is az derült ki, hogy MÉG MINDIG nem vették a fáradságot az adatlapomra. MÉG MINDIG egy sablonmondatnál többet nem írtak. És ezen a ponton én még mindig nemcsak egyszerűen nem válaszoltam, hanem fogtam és írtam nekik még egy levelet, hogy ne haragudjon, de nem érzem gyümölcsözőnek ezt. Igen, ennél több esélyt már én sem tudtam adni a többszáz pasinak és nem igazán tudom, milyen plusz energiát kellett volna beletennem, de segíts, mit tehettem volna másképp!
Megsúgom neked azért, hogy végül arról az oldalról mentem férjhez. A férjem első levele egy kétsoros levél volt, amiből szintén kiderült, hogy nem látta az adatlapomat, sőt nem is volt túlságosan egyedi levél. Én szokásomhoz híven megnéztem az adatlapját, reflektáltam rá, és képzeld, ő képes volt egy olyan 2. levelet írni, amiből kiderült, hogy már látta az adatlapomat... Ha ez egy vállalhatatlan befektetés neked, jobb is ha távol tartod magad az ilyen magamfajta lusta nőktől. :D
(egyébként még egy kérdés. Ha vissza írnánk és azt írnánk hogy bocsika de túl sablont írtál és látom el sem olvastad az adatlapom Kiss vukk. emiatt nem jösz be) Ezzel mire mennétek? Változna valami?
IGEN, VÁLTOZNA! MEGKÖSZÖNNÉNK HOGY MEGTISZTELTÉL A VÁLASSZAL ÉS ELKÖSZÖNÜNK 😊
Ebben csak az a "szép", hogy akkor sem válaszolnak, ha nem a sziamizu kérdéssel nyitsz. Én kérdeztem már a képei alapján az egyedi karkötőjéről, sőt akár a "hol lehet ilyen vagány csizmát venni?" és hasonló nem szokványos kérdéseket is írtam már le, de ugyanúgy semmi válasz. Szerintem az van, hogy aki jól néz ki annak visszaír akkor is ha az az üzenet, hogy "kő kólah?", ha meg nem , akkor mindegy a szöveg. Szerintem sokszor el sem olvassák, csak megnézik ki küldte.
Másrészt ha a logikád alapján van 90 levele, abból 60 dugós/farokküldős, 25 sziamizu vagy egyéb okból "nem megfelelő", akkor is van napi 5 kiváló partner! És ha napi 5 lehettőséggel még 4 hónap múlva is ugyanúgy fent van a társkeresőn, akkor az biza' nem a férfiak miatt van!
Persze hogy sablon üzeneteket kaptok, hiszen a megírt üzeneteket el se olvassátok, vagy elolvassátok de ennyi.
És mindezt több százszor megcsinálni naponta, órákon keresztül?
Minden férfi rövid idő után rájön arra hogy ennek nincs értelme.
Aztán kell keresni egy jó sablon szöveget, és ctrl-c ctrl-v, mindenkinek aki képről tetszik.
Ez sokkal hatékonyabb, és jóval kevésbé időigényes.
Szóval magatoknak csináljátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!