Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csodálkoznak a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak a pasik hogy nem írnak vissza nekik a csajok?

Figyelt kérdés
Alapból igazából a legjobb és legintimebb és érdekesebb élőbe lenne ismerkedni. De oké, tekintsünk el ettől. Tegyük fel van egy jó csaj pl, és ki van töltve az adatlapja jól van ott minden mit vinnél egy lakatlan szigetre stb. És tegyük fel ez a lány munkából (legyen ez csak 8 óra plusz utazás) haza megy főz, eszik fürdik stb és leül a gép elé, egy órára (többre nem érdemes mert kiégsz) annak reményében hogy az unalmas napja után kikapcsolódhat végre. Aztán ugye megnyitja a leveleit. Na most, tegyük fel van neki 100 levele. Amiből, 90 Így kezdődik, szia, szia mizu, szia szimpatikus vagy, megismernélek, van kedved ismerkedni, stb ERŐLTETETT, UNALMAS, SABLON (Mindenki mindenkinek ugyanezt írja) KISZÁMÍTHATÓ DIRETTES Persze adatlapot jó ha 10 olvas. Na már most ugye 100 ból 90 ki is esett ezek miatt, aztán vannak a farok küldők tábora, az is kuka, kamusok, kép nélküliek szintén. Marad tegyük fel 5. Szóval kérdem én, miből gondolod hogy pont neked fog visszaírni az adott nő? Mikor semmi egyéniséget nem mutattok. Bead neki 100 levelet. Vagy úgy gondolod hogy mindenkinek mind a 100 nak írjon vissza? Ja rögtön.

2020. okt. 12. 12:57
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%

Engem az húz fel, hogy nem érti a legtöbb nő, hogy nekünk is vannak érzéseink. Nehéz elképzelni, de milyen érzés lenne, ha mondjuk normális lennél, még helyes is, de a büdös életben nem jönne oda hozzád senki, nem érdekelnél senkit és még a társkeresőkön is megalázó érzés lenned?

A másik, hogy persze, a pö..ét mutogató meg a bunkó állatnak egyből válaszoltok.

+ képek alapján elítélni a másikat elég gáz. Lehet élőben jól néz ki vagy olyan a stílusa, kisugárzása, hogy egyből többet akarnál.

Nektek nem kell megerőltetni magatokat pasizás terén. Több csúnya (van kancsal is), műveletlen lány haverom van, akiknek minden ujjára jut egy pasi, mert léteznek. És képzeld ezek a nők is olyan ocsmányul alázzák, kibeszélik, kihasználják ezeket a csávókat.

2020. okt. 13. 11:14
 12/59 A kérdező kommentje:

Bogo bébi

küldte

4 perce

10 es

Ha egy pasi normalisan kozeledik, baromi bunko a noktol, hogy egy bocsi de nem et sem tudnak visszairni.

((1. Közeledés akkor lenne csak ha élőbe történne. Elvagy tévedve a fogalmakba. (2. Már leírtam hogy nem fogunk egy szia mizura és társaira vissza írni. Ha tetszik neked ha nem. Nem tudom miért kell nyávogni. És azt is mondtam hogy miért MERT 1 ÓRA HOSSZÁBÓL (amit érdemes társkeresőn lenni többet nem mert kiégsz) nem fogok 30 percet azzal tölteni. Hogy a selejtnek válaszoljak. Aki élőbe néma kacsa. HA ÉN NEM VÁRHATOM EL HOGY ODA JÖJJETEK ÉLŐBE. MERT NEM VAGYTOK KÖTELESEK AKKOR TI SE HOGY VISSZA ÍRJUNK (ez oda vissza játszik) de sokat kell még tanulnod kis vukk.

Megalazo erzes, amikor a pasi nem ronda, normalis, becsuli es tiszteli a noket, kozeledik, de max megnezi az adatlapjat es semmit nem kepes reagalni.(lool haha megint a közeledést használod egy olyan dologra kis vukk, aminek jelentését se tudod. (Közel :Béla közel áll Jani mellett a buszon. Közeledik : Józsi oda közeledett Juliska asztalához majd...) szóval sokat kell még tanulnod kis vukk.

Es ez a megalazo erzes egy ido utan felgyulik, reszben ti tehettek rola.( igen természetesen, mi tehetünk róla hogy nem birtok kipréselni egy szia vagy egy sablon szövegtől többet de sír a szátok hogy nem írunk vissza (mert nem fog meg egy szia mizu sablon duma minket) NEM KÖTELEZŐ RÁNK ÍRNI (ha meg mégis írsz magadra vess de senki se kötelező vadidegeneknek írni. Látod ez a baj nem is ismeritek egymást de már elvárásod van : írjon vissza.

Tudod mi is örülnénk sokmindennek. Oda jönne élőbe valaki megszólítana. De mégse sírunk. NEKED SE KÖTELEZŐ ODA JÖNNI (DE JÓL ESNE NEKÜNK) NEKÜNK SE KÖTELEZŐ VISSZA ÍRNI NEKTEK DE JÓL ESNE NEKTEK. (Vica verza) És a kedves utolsónak figyelj : lehet hogy egy bajszos, kancsal fogszabályzós kövér vagy csúnya lány vevő erre (MERT NEKIK MINDEN MINDEGY ALAPON bárki csak legyen valaki) Ők ha kapnak egy like jelet vagy egy (.) pontot. Arra is izgulnak. De nem mindenki fog benedvesedni egy szia mizutól.

2020. okt. 13. 20:53
 13/59 anonim ***** válasza:
100%

MERT 1 ÓRA HOSSZÁBÓL (amit érdemes társkeresőn lenni többet nem mert kiégsz)

HA KOMOLYAN VESZED NEM CSAK 1 ÓRÁT SZÁNSZ RÁ KEDVES KÉRDEZŐ, ÉS NEM ÉGSZ KI 1 ÓRA UTÁN :)

nem fogok 30 percet azzal tölteni. Hogy a selejtnek válaszoljak.

AKI A NEKI NEM TETSZŐ EMBEREKET SELEJTKÉNT TIULÁLJA AZ ELAKADT A TÖRZSFEJLŐDÉS SORÁN NAGYJÁBÓL A PLANÁRIÁK SZINTJÉN

NEM KÖTELEZŐ RÁNK ÍRNI (ha meg mégis írsz magadra vess de senki se kötelező vadidegeneknek írni

PERSZE AKKOR MAJD A SEMMIBŐL ELDÖNTÖD HOGY KI A SZIMPATIKUS, NEM?

2020. okt. 13. 22:28
 14/59 anonim ***** válasza:
100%

Ez a selejtezés szerintem nem helytálló. Egyrészt mit hívsz selejtnek?

Simán lehet, hogy sikeres emberről beszélünk, akinek akár cége is van, jól bánik az emberekkel és szeretik is. Csak külsőben és a szerénysége miatt nem mutatkozik ki, így nem szimpatikus, akkor selejt?

Tudd milyen szavakat használsz! Ne titulálj senkit selejtnek, ha lövésed sincs a dolgairól.

2020. okt. 13. 23:36
 15/59 A kérdező kommentje:

13as.nem tudom kit akarsz meggyőzni.

Kezdjük ott hogy.

Írtad :

MERT 1 ÓRA HOSSZÁBÓL (amit érdemes társkeresőn lenni többet nem mert kiégsz)

HA KOMOLYAN VESZED NEM CSAK 1 ÓRÁT SZÁNSZ RÁ KEDVES KÉRDEZŐ, ÉS NEM ÉGSZ KI 1 ÓRA UTÁN 🙂

Ja persze drága, MAJD X ÓRA MUNKA PLUSZ UTAZÁS PLUSZ OTTHONI MUNKA UTÁN (NEM ELÉG 1 ÓRA HOSSZAIG (még az is sok és uncsi) OLVASNI AZ UNCSI BÉNA PASIK PRÓBÁLKOZÁSÁT. (MEG JEGYZEM ANNYIRA BÉNA SZÖVEGET NYOMTOK HOGY HA LEÜLÖK RÁSZÁNOM MAGAM HOGY ELOLVASSAM A VÉGÉN AZON KAPOM MAGAM HOGY MÁTÉ PÉTERT HALLGATOK MERT MÉG AZ IS JOBB. AZ LEGALÁBB JOBB KEDVRE DERÍT. (VAGY VMI RETRÓT) úgyhogy kösz nem kérek egy óránál többet a hülyesegeitekből az is sok (és tudod én veletek ellentétbe, nem erőltetem ha jön jön ha nem nem. De nem fogok kényszerből irkálgatni jött menteknek)

nem fogok 30 percet azzal tölteni. Hogy a selejtnek válaszoljak.

AKI A NEKI NEM TETSZŐ EMBEREKET SELEJTKÉNT TIULÁLJA AZ ELAKADT A TÖRZSFEJLŐDÉS SORÁN NAGYJÁBÓL A PLANÁRIÁK SZINTJÉN

((te pedig megtanultad már mit jelent a közeledik szó? Lool mert előző kommentbe nem tudtad) Az a selejt aki nem képes ki préselni egy szia és társainál többet (azaz: ha ő nem képes venni a fáradtságot egyéni levélre. Én se veszem a fáradtságot vissza írni így korrekt) és itt nem arról van szó hogy helyes e mert felőlem lehet akármilyen helyes nem érdekel ha nem tud többet ki préselni) (De még mindig nem kötelező írni, szerintem ne erőltesd kis vukk ha nem megy.

NEM KÖTELEZŐ RÁNK ÍRNI (ha meg mégis írsz magadra vess de senki se kötelező vadidegeneknek írni

PERSZE AKKOR MAJD A SEMMIBŐL ELDÖNTÖD HOGY KI A SZIMPATIKUS, NEM?

Nem a semmiből hanem az írásotokból: Azaz (ami a kérdés indítója is volt) Hogy miért csodálkoztok) Mint ha fegyvert tartana valaki a fejetekhez)

Az a baj hogy alapnak veszitek még mindig azt hiszitek hogy ha hátra dőltök és felregiztek oldalakra és lepötyögtök 4 karaktert (szia) vagy akármit. Akkor már ti megveregethetitek a vállatokat. Részetekről apai anyai beleadva.(és kötelező vissza írnia) Mit képzel az a... Hogy nem ír vissza. Szóval az a lényeg hogy azt csinálsz amit akarsz de a lányok is és nem te döntöd el. Küldözgesd továbbra is a sablon leveleidet leld örömöd benne (De ha nem akad barátnő magadra vess természetes szelekció. Én ettől nem fogok rosszul aludni) És az a sok pasik akiknek barátnőjük és feleségük van se fog rosszul aludni na csá.

2020. okt. 13. 23:36
 16/59 anonim ***** válasza:
75%
Annyira szeretlek titeket. Már a 2. popkornomat eszem. Ezt a heves vitát. ❤
2020. okt. 13. 23:48
 17/59 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus tulertekelt "en mindenkinek kellek, a tobbi egy vesztes" p..csa hozzaallasod van.

Annyira eltorzitja egy csomo no egojat az online tarskereses. Hidd el a tobbseg megcsak nem is akar megismerni es sokuk megcsak dugni sem.

2020. okt. 14. 07:53
 18/59 anonim ***** válasza:
100%

12.

Én meg pont azt olvasom, hallom mindenkitől, hogy élőbe ne menj oda, mert elfoglalt, zavarná stb.

+ Ha állandóan elutasítanak éveken át, neked mennyi bátorságod lenne élőben?

2020. okt. 14. 07:55
 19/59 anonim ***** válasza:
75%
Tudod igazából hogyha tarskeresőt használsz akkor íratlan szabály hogy valaszolnod kell mindenkinek, ezt úgymond vállalod a felregisztráláskor. Én eddig valaszoltam mindenkinek és nem haltam bele. Elkopott a kezem a sok válaszírasban? Hát nem :) (pedig sok gyengusz levelet kaptam) Sok időmet elvette, de hidd el a napi 1 óra nem elég a társkeresésre. Ott van munka után 8 órád minden másra, abból csak rászánsz kettőt-harmat ha nem csak félválról veszed a dolgot. Nem értem meg azt aki arra hivatkozik hogy sok levelet kap (és kiég) ami nem ér el egy bizonyos szintet es ezért nem válaszol. Miért nem Tindereztek? Na ott nem ír rátok a fél ország, hacsak nem vagytok az a mindenkit jobbra tipusok. :)
2020. okt. 14. 07:56
 20/59 anonim ***** válasza:
66%

19 ennyi, egy rendes nő!

Szerintem a kérdező nem társat keres. Az ilyen, csak egotunning miatt van ilyen oldalakon. Vagy unatkozik.

2020. okt. 14. 08:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!