Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csodálkoznak a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak a pasik hogy nem írnak vissza nekik a csajok?

Figyelt kérdés
Alapból igazából a legjobb és legintimebb és érdekesebb élőbe lenne ismerkedni. De oké, tekintsünk el ettől. Tegyük fel van egy jó csaj pl, és ki van töltve az adatlapja jól van ott minden mit vinnél egy lakatlan szigetre stb. És tegyük fel ez a lány munkából (legyen ez csak 8 óra plusz utazás) haza megy főz, eszik fürdik stb és leül a gép elé, egy órára (többre nem érdemes mert kiégsz) annak reményében hogy az unalmas napja után kikapcsolódhat végre. Aztán ugye megnyitja a leveleit. Na most, tegyük fel van neki 100 levele. Amiből, 90 Így kezdődik, szia, szia mizu, szia szimpatikus vagy, megismernélek, van kedved ismerkedni, stb ERŐLTETETT, UNALMAS, SABLON (Mindenki mindenkinek ugyanezt írja) KISZÁMÍTHATÓ DIRETTES Persze adatlapot jó ha 10 olvas. Na már most ugye 100 ból 90 ki is esett ezek miatt, aztán vannak a farok küldők tábora, az is kuka, kamusok, kép nélküliek szintén. Marad tegyük fel 5. Szóval kérdem én, miből gondolod hogy pont neked fog visszaírni az adott nő? Mikor semmi egyéniséget nem mutattok. Bead neki 100 levelet. Vagy úgy gondolod hogy mindenkinek mind a 100 nak írjon vissza? Ja rögtön.

2020. okt. 12. 12:57
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
Ez a házkoz jött pofonért szituáció. :)
2020. okt. 14. 20:15
 32/59 anonim ***** válasza:
33%
Majd talál valami pénzes pasit, addig lesz luxus bubus, de ha betölti a 27-30 at le lesz cserélve xd
2020. okt. 14. 20:16
 33/59 A kérdező kommentje:
Ti meg se érdemlitek a helyesírást még egy sziát vagy (a) betűt sem. ÉS MIVEL beláttad hogy igazam van és nem tudtál már másba belekötni, ezért az írásba. 😃 ja és még valami. ( nagy baj van a fejetekben ha úgy gondoljátok hogy 1 OLYAN CSAJ IS, AKINEK VAN KÉPE KINT ÍR MAGÁRÓL ÉS VAN AZ OLDALÁN MINDEN, MIT VINNÉL EGY SZIGETRE STB STB (IS CSAK EGY SZIÁT ÉRDEMEL meg az olyan is aki, Facebookon instán csücsörít por levest zabál mert főzni se tud vagy lusta. És like vadász. Cicababa. (Szóval ha egy kalap alá vesztek és az is sziát vagy sablon levelet kap aki az 1esben felsorolt, és az is aki a 2esben akkor hajrá írkáljatok a Cicababáknak. Azoknak elég egy like jel vagy szia és nedves lesz. De ha netalántán vissza ír a cicababa a szia mizura és összejöttök ne sírjatok hogy nem tud főzni se.
2020. okt. 14. 21:41
 34/59 anonim ***** válasza:
65%

Tőled nem is kellene mucika.

Amint kapsz egy kritikát, már mész is át idióta stílusba.

2020. okt. 15. 10:50
 35/59 anonim ***** válasza:
100%

ÉS MIVEL beláttad hogy igazam van és nem tudtál már másba belekötni, ezért az írásba.

Nem kötöttem bele, csak megjegyeztem hogy nem árt odafigyelni a helyesírásra, ne forgasd ki a szavaimat kedves kérdező!

2020. okt. 15. 11:10
 36/59 anonim ***** válasza:
32%
Mit varsz egy 20 evestol? Lol
2020. okt. 15. 11:16
 37/59 A kérdező kommentje:
Végszónak annyit hogy ha ilyenek vagytok kezdjétek el megvenni a guminőket mű p.. cikat, már elég olcsón lehet kapni. De olyan sose lesz hogy egy gondosan KITÖLTÖTT Adatlapra. Egy ócska sziával választ kaptok. Látom megint nem tudtok mibe belekötni ezért a koromba 😃. Majd, ha egy KITÖLTÖTT adatlapú lány,(pl én de én már töröltem magam) többet fog kapni egy sziánál vagy sablon Jancsi üzeneteitektől (amit max egy agyonfestett porleveses főzni nem tudó csücsőrítő facebookos lány érdemelne) MAJD AKKOR VÁLASZOLUNK. Egyébként mama is ámul a mai pasikon hogy nem képesek udvarolni. Mama és az ő testvére, és az öregnénik akikkel még beszéltem idáig mind élőbe ismerkedtek vagy levéllel DE ANNAK VOLT TARTALMA megkell vallanom irigyeltem is és jobb lett volna abban az időben élni. (Na meg mit ne mondjak kinek jön be a mai szőrtelen lábú fiúcska) Az Barbi babának készült csak még nem tud róla. Azon röhögök hogy amikor elküldik a szőrtelen puncijukat (azaz farok csak lánynak hiszik magukat)
2020. okt. 15. 11:21
 38/59 anonim ***** válasza:
60%
Én vagyok az ellentéted, aki meg minden levélre válaszolt a társkeresőn (#28). Bár ugyanarra jutottam, mint te, hogy egyszerűen nem is érdemes az ilyen fantáziátlan kezdeményezésekre válaszolni, mert a folytatás is ugyanilyen lesz, tehát igazat is adnék neked, de meg kell jegyeznem, hogy a stílusod sajnos nem túl fényes. Oké, értem az indulataid, nekem is szemet szúr, amikor ezen rinyálnak, hogy "a nők nem írnak vissza a társkeresőn". De ahogy itt köpködöd a közönséget, ez eléggé meghatározza a "párbeszéd" kimenetelét. Ráadásul kicsit ellentmondásosnak tűnik nekem, mert tapasztalataim alapján azok a pasik, akik képesek akár több soros, egyedi levélben kezdeményezni, ők pont érzékenyek a stílusra és igen, a helyesírásra is. Jó gondolataid vannak, de a formán (nyelvhelyesség) a saját érdekedben csiszolhatnál, különben pont az általad áhított célcsoport fog sikítva menekülni tőled.
2020. okt. 15. 12:23
 39/59 anonim ***** válasza:
33%

"nem is érdemes az ilyen fantáziátlan kezdeményezésekre válaszolni, mert a folytatás is ugyanilyen lesz"

ahha na ez a baj az egész társkereséssel és veletek nőkkel. Honnan tudod hogy az lesz? Gondolatolvasó vagy? Egy köszönő levélben nyűgözzön le olyan szinten, hogy azonnal nyolc gyereket akarsz tőle? És ha kiderül, hogy mondjuk öt perc beszélgetés után baromi jó fej a pasas?

Senki nem kap esélyt 10mp után basszus, akkor mit nyafog sok nő, hogy nincs rendes pasi? És ha mondjuk NEKI nem tetszenél, mert mondjuk ítélkező vagy és szűk látókörű? NEKED is bele kellene tenned energiát, de mit csinálsz? mint minden nő, elvárod, hogy azonnal nyűgözzön le.

undorító ez a hozzáállás...

2020. okt. 15. 12:28
 40/59 anonim ***** válasza:
0%

Utoljára: Csak a kifogás. Nem elég helyes, nem nyűgöz le 5 mp en belül (online lol), nem elég kreatív a csajozós dumája, nem elég nagy neki, nincs kocsija mittudom én... Nem kerestek társat. Ti csak unalomból vagytok ott, inkább olvasnátok egy könyvet. Csak a rosszat keresitek, 1 tetves esélyt nem adtok a másiknak, aki lehet nem 100% ban hanem 80% ban felelne meg a kis hercegnő listátoknak. És tudod mit? Lehet nála éreznéd, hogy leélnél egy életet mellette.

Na ezért nem vagytok még csak egy "bocsi, de nem tetszel" szöveget sem felbüfögni és hülyítitek a másikat, akinek amúgy lehet kezdeményezni tök kínos meg megalázó. Szóval azért húzod le a másik önbizalmát mégjobban, mert unatkozol és kellenek a like ok a kis egótoknak, mert egy sz..nak érzitek magatokat. Féltek vállalni az érzéseiteket, féltek az újtól, féltek mindentől ezért keresitek a 100% ig megfelelő pasit, akiért nem kell tenni semmit, mert mindene megvan.

Szánalmas az egész és ne cosdáljátok, hogy a jó pasi majd úgy bánik veletek, mint a szemetessel, vagy cserél le, ha kicsit öregebb leszel.

Na ez a véleményem az egész társkeresésről 2020 ban.

2020. okt. 15. 12:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!