Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz tapasztalatok vagy online ismerkedesnél tényleg nagyon válogatnak a lányok korban?

Figyelt kérdés

Tehát megvan a szikra órákig elírunk nonstop. Erre 10 böl 3 a kép után eltünik. Rendben nem jövök be.

Aztán ugye a kép alapján belönek 25-nek és sajnálják de ez hatalmas korkülönbség mert 18 évesnek max 20 ig fér bele..19 21 stb, így megy hogy 2-3 nál nem több.

Jó itt marad 3 a 10 böl, a végsö rosta meg az hogy öszintén megírom a koromat 32 na akkor már hiába nézzek ki 25 nek akkor már a 24 éves lányok is sokkalják.

Lehet hogy nem jövök be senkinek vagy tényleg ennyire számítanak számok online?

Mert semmi értelmét nem látom így.

2020. okt. 8. 22:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
63%

Ha egy nő nem indul be a kisfiú arcú férfiaktól, arról nem tehet.

Te nem írtad le, hogy mi a hobbid, hanem egymás után írtad azt, hogy nem kocsmázik + baja van a hobbiddal, én meg ebből erre következtettem, de nyugodtan leírhatod, hogy mi az a nagyon gáz dolog, amit szeretsz csinálni, és beoffolnak miatta.

2020. okt. 9. 13:35
 32/38 anonim ***** válasza:
0%

"beoffol"

nekem meg az ilyen nők nem jönnek be.

Látod kérdező, EZ a baj az egésszel.

2020. okt. 9. 13:53
 33/38 anonim ***** válasza:
40%

Továbbra sem árulod el. OKÉ

Úgy látom nálad nem csak a hobbival van baj.

2020. okt. 9. 14:08
 34/38 anonim ***** válasza:
40%
Hozzátenném, hogy ezért remek találmány a Tinder, mert azok a nők húznak jobbra, akik vonzónak találják a kisfiús arcodat, így ezért elutasítást biztos nem fogsz kapni.
2020. okt. 9. 14:14
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt mondtad nem érdekel a kisfiús arc? Akkor miért kérsz számon? Nem mindegy az neked?
2020. okt. 9. 14:17
 36/38 anonim ***** válasza:
63%
Nem ismerkedni akartam, csak kíváncsi voltam mi az a borasztó hobbi ami miatt SZERINTED kioffolnak. Nem érdekelsz különösebben.
2020. okt. 9. 14:19
 37/38 anonim ***** válasza:
0%

Te sem engem. Ahogy mondod, "ki vagy offolva".

Puszika

2020. okt. 9. 14:47
 38/38 anonim ***** válasza:
0%
Az incelkék itt minden kérdést széttrollkodnak?🤔
2020. okt. 10. 07:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!