Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz tapasztalatok vagy online ismerkedesnél tényleg nagyon válogatnak a lányok korban?
Tehát megvan a szikra órákig elírunk nonstop. Erre 10 böl 3 a kép után eltünik. Rendben nem jövök be.
Aztán ugye a kép alapján belönek 25-nek és sajnálják de ez hatalmas korkülönbség mert 18 évesnek max 20 ig fér bele..19 21 stb, így megy hogy 2-3 nál nem több.
Jó itt marad 3 a 10 böl, a végsö rosta meg az hogy öszintén megírom a koromat 32 na akkor már hiába nézzek ki 25 nek akkor már a 24 éves lányok is sokkalják.
Lehet hogy nem jövök be senkinek vagy tényleg ennyire számítanak számok online?
Mert semmi értelmét nem látom így.
Ha egy nő nem indul be a kisfiú arcú férfiaktól, arról nem tehet.
Te nem írtad le, hogy mi a hobbid, hanem egymás után írtad azt, hogy nem kocsmázik + baja van a hobbiddal, én meg ebből erre következtettem, de nyugodtan leírhatod, hogy mi az a nagyon gáz dolog, amit szeretsz csinálni, és beoffolnak miatta.
"beoffol"
nekem meg az ilyen nők nem jönnek be.
Látod kérdező, EZ a baj az egésszel.
Továbbra sem árulod el. OKÉ
Úgy látom nálad nem csak a hobbival van baj.
Te sem engem. Ahogy mondod, "ki vagy offolva".
Puszika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!