Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz tapasztalatok vagy online ismerkedesnél tényleg nagyon válogatnak a lányok korban?
Tehát megvan a szikra órákig elírunk nonstop. Erre 10 böl 3 a kép után eltünik. Rendben nem jövök be.
Aztán ugye a kép alapján belönek 25-nek és sajnálják de ez hatalmas korkülönbség mert 18 évesnek max 20 ig fér bele..19 21 stb, így megy hogy 2-3 nál nem több.
Jó itt marad 3 a 10 böl, a végsö rosta meg az hogy öszintén megírom a koromat 32 na akkor már hiába nézzek ki 25 nek akkor már a 24 éves lányok is sokkalják.
Lehet hogy nem jövök be senkinek vagy tényleg ennyire számítanak számok online?
Mert semmi értelmét nem látom így.
Én 24 éves vagyok. Nem rég léptem ki egy kapcsolatból. A volt párom 34 éves. Nem volt rossz kapcsolat, eleinte kifejezetten nagy szerelem volt, aztán elmentünk egymás mellett.
Ennek ellenére, nem szeretnék 30 fölötti párt.
Szerintem közel 10 év nagyon sok a legtöbb esetben. Sokkal kényelmesebb egy olyan párral, aki közel azonos korban van, azonos tapasztalatokkal, érdeklődéssel stb.
A 30+ ismerőseim jellemzően már "nagyon felnőttek" én viszont igényem a spontaneitást, a barátokkal közös programokat, az éjszakai sétákat stb.
Tudom, hogy vannak 30+ is mozgékonyabb, rugalmasabb emberek, de a tapasztalatom az, hogy az évek előrehaladtával egyre görcsösebbé válnak az emberek. Tehát a még éppen mindenkinek jó helyzetből, pár év alatt könnyen el lehet jutni az öregesebb tempóig. És ez fokozottan igaz, ha eleve nagyobb a korkülönbség.
Én legalábbis jelenleg így látom, ezért keresek korban közelebbi párt.
Azért rohadt vicces, hogy a lányokat nevezed válogatósnak, mikor ők saját korukbeli fiút keresnek, ellenben te rányomulsz a 10 évvel fiatalabbakra. ismerkedj a saját korosztályoddal. Még hogy mi vagyunk válogatósak!
Én sem ismerkenék 32 évessel.
22L
Peróbálkozz a 30 körüli nőknél. Biztos nagyobb siekred lesz.
Nem tehetek róla hogy a fiatalabbak tetszenek de nyilván ök sem hogy nekik is a fiatalok.
De olyannal én nem fogok kapcsolatot kezdeni aki nem tetszik. 25-30+ ból még nem láttam szépet.
Ha ez így megy online akkor inkább életben bármennyivel is kényelmetlenebb , legalább nem itélnek el a kiírt kor miatt.
Ha meg végképp nem megy jó nekem egyedül is.
Köszönöm válaszokat de izlésemen nem tudok és akarok változtatni.
Minden jót
Palvin Barbi pl 27 éves ;)
Akkor ismerkedj élőben! Szerintem senki sem kényszerített az online ismerkedésre.
Nekem nem jön be Palvin Barbi.
De igazad van,nem muszáj.
Akkor sok sikert egyedül!
Valóban más szemében a szàlkát...
Én meg 32 évesen biztos nem ismerkednék, mert agyatlannak érzem a legtöbb korombelit. Inkább 38-40.
És lám, igazam van. Ezt se hiszem el amúgy, hogy nem làttál még szèp 25-30 évest.
Nem is értem, miért lepődsz meg, hogy egy 18-20 éves nem akar veled lenni.
Figyelj ízlések és pofonok.
Illetve az sem igaz hogy az összes 30 as nö agyatlan,ha neked a 40 esek tetszenek,szíved rajta attól még a többit nem kell lehúzni.
Nekem a fiatalabbak tetszenek mert nagyon szépek és számomra az elsödleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!