Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz tapasztalatok vagy online ismerkedesnél tényleg nagyon válogatnak a lányok korban?

Figyelt kérdés

Tehát megvan a szikra órákig elírunk nonstop. Erre 10 böl 3 a kép után eltünik. Rendben nem jövök be.

Aztán ugye a kép alapján belönek 25-nek és sajnálják de ez hatalmas korkülönbség mert 18 évesnek max 20 ig fér bele..19 21 stb, így megy hogy 2-3 nál nem több.

Jó itt marad 3 a 10 böl, a végsö rosta meg az hogy öszintén megírom a koromat 32 na akkor már hiába nézzek ki 25 nek akkor már a 24 éves lányok is sokkalják.

Lehet hogy nem jövök be senkinek vagy tényleg ennyire számítanak számok online?

Mert semmi értelmét nem látom így.

2020. okt. 8. 22:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
69%

"25-30 éves korára lesz egy nő igazán nőies"

Érdekes ezt eddig csak vénlányoktól hallottam."

Én még álmodozó idősebbektol, hogy a fiatal lányok értük vannak oda.

Amúgy a kérdező már 30 is elmúlt.

2020. okt. 9. 11:33
 22/38 anonim ***** válasza:
37%
25 felett is válogatnak nyugi. de ilyen totál semmilyen 1-1 dolgon akadnak ki, mint hogy nincs szakállad, neki túl magas vagy vagy túl alacsony stb.
2020. okt. 9. 12:13
 23/38 anonim ***** válasza:
56%
hozzáteszem, hogy 30 felett is elég gyakran látom a pózoló, kutyát szájon pusziló rúdbajnokokat.
2020. okt. 9. 12:14
 24/38 A kérdező kommentje:

23

Köszönöm választ.

Ezek szerint mindig van kifogás,nagyon nem ideális terep ismerkedésre ha normálisan áll hozzá az ember én is ezt látom.

2020. okt. 9. 12:20
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha te kisortírozod a nőket a koruk miatt, akkor miért vagy kiakadva, ha ők is ezt teszik veled?

Ez ugyanaz, mint amikor a kövéreknek szép, vékony, barátnő kéne, kiakadnak, ha visszautasítják őket "csak azért mert mackósak", de a kövér lányokról hallani sem akarnak.

2020. okt. 9. 12:22
 26/38 anonim ***** válasza:
27%

tapasztalat, hogy nem. A csúnyább lányok is válogatnak, mert sok pasi ír neki (a dugás lehetősége miatt). de a legtöbb nő ezt nem látja át és azt hiszi azért kap ennyi üzenetet, mert mindenki hosszú távra tervezne vele.

Nálam nem egyszer volt, hogy baromi jót beszélgettünk, sok közös stb. De ő nem akar megismerni, mert 1-1 tényleg apró hülye dolgon lovagolt.

Online csak a rosszat látják, meg a mid nincs. Hiába lehetsz te a legjobb fej ember.

2020. okt. 9. 12:23
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
27-es leírnád kérlek, hogy mi volt az az 1-1 apróbb hülye dolog?
2020. okt. 9. 12:38
 28/38 anonim ***** válasza:
50%

már írtam.

pl nincs szakállam, kisfiús az arcom, nem járok kocsmázni, xy hobbim van, xy zenét szeretek stb.

2020. okt. 9. 12:47
 29/38 anonim ***** válasza:
76%

Ha valaki nem szereti a kisfiús arcú fiúkat, akkor miért jönne össze veled?

(én sem szeretem őket mellesleg)

nem járok kocsmázni, xy hobbim van. Magyarul ha otthon ülsz állandóan a World of Warcraft előtt, akkor megértem, hogy inkább beoffoltak.

2020. okt. 9. 12:54
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

nahát mennyire meglep, hogy Te pont nem szereted.

Erről nem tehetek. Én meg a kismellű nőket, mégis ismerkedem ilyennel, mert SOHA nem tudhatom, hogy milyen a kémia és milyen ember. Lehet ő lesz a feleségem és gyerekeim anyja és egy ilyen dolgon nem fogok leakadni.

"Magyarul ha otthon ülsz állandóan a World of Warcraft előtt, akkor megértem, hogy inkább beoffoltak."

Ez sem lep meg. mert ez is nevetséges általánosítás arra, ha valaki nem kocsmázik.

Gratulálok.

2020. okt. 9. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!