Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz tapasztalatok vagy online ismerkedesnél tényleg nagyon válogatnak a lányok korban?
Tehát megvan a szikra órákig elírunk nonstop. Erre 10 böl 3 a kép után eltünik. Rendben nem jövök be.
Aztán ugye a kép alapján belönek 25-nek és sajnálják de ez hatalmas korkülönbség mert 18 évesnek max 20 ig fér bele..19 21 stb, így megy hogy 2-3 nál nem több.
Jó itt marad 3 a 10 böl, a végsö rosta meg az hogy öszintén megírom a koromat 32 na akkor már hiába nézzek ki 25 nek akkor már a 24 éves lányok is sokkalják.
Lehet hogy nem jövök be senkinek vagy tényleg ennyire számítanak számok online?
Mert semmi értelmét nem látom így.
Nem kell megírni hány éves vagy. Ha kérdezik, akkor annyi, amennyinek kinézel. 25-28.
Ha hónapokkal később megtudja, akkor legalább minimális esély van rá, hogy akkor is veled marad, de ha egyből megtudja akkor biztosan 0.
Kérdező:8-as vagyok, ès 32 éves nő, csak elírtam.
Szóval nem ismerkednék 32 éves pasival, mert szerintem a legtöbb korombeli agyatlan.
A szépséget pedig fogalmam nincs, hogy tudod csak fejletlen gyerek lányokkal azonosítani, mikor 25-30 éves korára lesz egy nő igazán nőies.
Persze a nőt sosem látott incelkék lepontoztak😀
Nem a korodat kell kiírni, hanem a fizetésedet!
Amíg a Tinderen meg a Badoo-n az arcom volt kint, egy korrekt bemutatkozó szöveggel, Nekem is hasonló tapasztalataim voltak. Hiába vagy kedves, hiába válaszolgatsz normálisan és vagy érdeklődő a másik felől. Kutyának sem kellesz. Tavaly úgy döntöttem beleszarok. Lefotóztam a fizetési papíromat és azt tettem ki. Főképnek a kocsimat, meg raktam mellé egy távoli képet magamról, ami Vegasban készült (még 6 éve), meg raktam mellé képet a bankjegy-gyűjteményemről. 5 nap alatt több matchem volt, mint az azt megelőző 2-3 évben összesen. A kommunikációt is leszűkítettem 2-3 szavas válaszokra.
A nőknek a bunkó, flegma, "nehezen feltörhető" és qrva gazdag pasik kellenek!
13. Bőven nem a kérdező oldalán állok, de azért ez a "fejletlen gyereklány" is elég szar duma. Ezt mondjuk elfogadom ha 12 évesekre vagy esetleg 15 évesekre mondanád, de te most kb 20 éves lányokról beszélsz.
"mikor 25-30 éves korára lesz egy nő igazán nőies"
Ezt pedig hagy döntsék el a férfiak, hogy a nők mikor a legvonzóbbak. Mint ahogy azt meg a nők döntik el, hogy a férfiak mikor a legvonzóbbak.
Igen nekem is van egy olyan érzésem hogy azt kell írni vagy mondani amit hallani vagy látni akarnak a lányok, ha én nem teszem akkor megteszi más és csak magammal tolok ki.
A 14-es sem feltétlenül kamu szerintem, mert az a része hogy normálisan irok meg beszélek velük egyértelmüen nem müködik online, a legtöbb ember felszínes, amelyben nyilván én is bünös vagyok mert a szépség ami megtudd fogni, hasonlóképp a lányokat a látható jólét pozició stb ami megfoghatja, ők is emberek.
"mikor 25-30 éves korára lesz egy nő igazán nőies"
Mondják ezt a 25+ éves nők?
Élőben nincs kor ráírva senkire de egyszerüen amilyen lányok eddig tetszettek mindig 18-23 év között voltak, mint utólag kiderült.
És igen sajnos én is válogatós vagyok, de nem tehetek róla hogy egyszerüen csak bizonyos külső iránt érzek vonzalmat.
Erre nincs gyógyszer, pedig hidd el nekem is egyszerübb lenne ha tudnék kevésbé fiatalos külső iránt vonzódni.
"25-30 éves korára lesz egy nő igazán nőies"
Érdekes ezt eddig csak vénlányoktól hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!