Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok? online vagy az...

Petya89 kérdése:

Mit gondoltok? online vagy az élő ismerkedés? Tapasztalatok? Vélemények?

Figyelt kérdés

Érdekel, hogy ti mit gondoltok az említett ismerkedési formákról?

Kinek mi a véleménye

Nem kezdek bele az önsajnálatba(mivel azt tudom, hogy nem szeretitek) de mivel az online valahogy mindig valahogy kiakaszt(nem írnak stb...) ezért érdekel, ti hogy kezdtek bele. Pl utcán, online...

köszönöm

2015. márc. 22. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:

A legjobb természetesen élőbe. Buli, szórakozó helyen vagy akár utcán. :D

Csak tudd leszólítani, de ne ilyennel:

"Szia, szimpatikus vagy számomra innál velem valamit?"

Ezt ne mond :DDD

2015. márc. 22. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Helyette inkább ezt mond:

"Szia. Már 23 másodperce szerelmes vagyok beléd, hozzám jösz feleségül?"

2015. márc. 22. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Néhányszor ismerkedtem neten...legtöbbször előbb, de néhányszor utólag derült ki, hogy mind egy idióta...

Példák:

- volt egy, akiről néhány beszélgetés után kiderült, hogy ő igazából a terhes nőkre gerjed (?)

- volt olyan, akinek az volt a hobbija, hogy folyamatosan megdöntse a napi randizásainak a számát (amikor megismerkedtünk 5 volt a rekordja, és roppant büszke volt saját magára)

- volt olyan, aki 3-4 beszélgetés után arról kezdett beszélni, hogy hol szeretném, ha megkérné a kezem, milyen vastag az ujjam, és mennyi a fizetésem (?)

Hirtelen ezek jutottak eszembe...egy biztos, én soha, de soha többé nem ismerkednék neten...szerintem az egész egy kalap fos...de ez az én véleményem, nem akarok senkit megbántani, tudok olyanról, akinek bejött...

2015. márc. 22. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem az online ismerkedéssel nincs gondom. Mivel zárkózott lány vagyok, így az utcán is meg neten is leginkább csak várok a betoppanó lovagra. Vagy csak sima jófej pasira.

A netessel - nekem legalábbis - az a gondom, hogy hamar szimpatikussá tud válni számomra egy srác: jó humor pl hamar meglágyít. Aztán nagynehezen ráveszem magam a találkozóra, és rájövök, hogy nagyon nem az én esetem. Itt a képek is közrejátszanak, hiszen sokan pl a legelőnyösebb vagy épp retusált képet tesznek fel, vagy régit és azóta már változtak. Vagy csak épp a beszédstílusa nem jön be, ami írásban más volt. És ilyenkor csalódok egyet. De általában eddig kellemes beszélgetés lett az ilyen jellegű találkákból, egyből lett kapcsolat is. Úgy még sose randiztam, hogy élőben hívott volna el egy srác, online megbeszélt volt már vagy 6. Reménykedem, egyszer hátha bejön, de azért az élő sokkal jobb, mert a fent említett bakik akkor rögtön előjönnek, és nem hitegeted magad.

2015. márc. 22. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!