Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Online ismerkedés! Van nő,...

Online ismerkedés! Van nő, aki komolyan veszi?

Figyelt kérdés

"...a nő csak passzívan "tűri" a közeledési kísérleteket viszonzás nélkül- ennek mi értelme?"

Távol álljon tőlem az általánosítás vagy a panaszkodás, de érdekelne valami.

Mi lehet az oka annak, hogy online ismerkedésnél kialakul egy kölcsönös szimpátia, megvan a találkozás, aztán van több találkozás is (amiből arra következtetek, hogy nem akar lerázni, elutasítani), ha írok rá, válaszol, ha talira hívom eljön, de nem nagyon jutunk előrébb. Ja és kéreti is magát.

Szerintem ha pár hét alatt nem jutunk oda, hogy igazán éreztesse, hogy van köztünk valami, akkor nem tudom érdemes-e folytatni.

Nem kimondottan a szexre gondolok, azzal tudok várni türelmesen, csak fura, hogy 30-40 fölött is futkossuk a köröket és állóvíz van. Annál az is jobb, ha NEM-et mond.

De ez az írás oké, tali: nagynehezen oké, de mindenben csak a pasi kezdeményez, a nő csak passzívan "tűri" a közeledési kísérleteket viszonzás nélkül- ennek mi értelme?

2015. márc. 7. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
A nok nem normalisak!
2015. márc. 7. 08:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem az online felület hibája hanem a nőé, gondolod, hogy aki ilyen azt ha élőben ismernéd meg, egy aktív, kezdeményező személy lenne?
2015. márc. 7. 08:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nekem úgy nem jön be a srác, akkor inkább megmondom, nekem sem hiányoznak a felesleges körök. Ha valakivel online nagyon jól megvagyunk vagy épp kevésbé, azt nagyrészt a beszélgetés intenzitásából és egyebekből meg lehet tudni, bár tudom, a személyesség egészen más.
2015. márc. 7. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem igaz én a mostani szerelmemet is interneten internetes társkeresőn sikerült megtalálnom és nagyon szeretjük egymást. én 20 ő 19
2015. márc. 7. 08:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Sok hölggyel randiztam ilyen online levelezés után.

És volt, aki kulturáltan közölte, hogy nem, volt akivel nekem kellett közölnöm, hogy nem, mert ugyan bejöttem neki, de ő nekem nem. És baráti viszony is maradt, mert nagyon kényesen ügyelek, hogy senkit ne alázzak meg, ne gyalogoljak az önérzetébe, emberi méltóságába.

Volt egy érdekes sztori, ahol a csaj nagyon tartózkodó volt, hetek alatt csak szájrapusziig jutottunk, ő örökké "sok dolga van"-ra hivatkozva hárította a randikat, kevészser taliztunk. És sosem tudtam, hogy hányadán állunk egymással, mert olyan hideg halvérű volt. Aztán pár flegma hét után rákérdeztem, hogy mi van, és azt mondta, hogy amikor sok dolga volt, nem kérdeztem meg, hogy miben segítsek. De közben egyáltalán nem adta tanújelét annak, hogy a párjának tart vagy ilyesmi. Na mindegy, lezártuk, maradt az ismerősi viszony.

Most meg van egy tüneményes kis hölgy. Ha talizunk kedves, sokat mosolyog, nevetünk, érdeklődő velem kapcsolatban. Elköszönéskor megölel, nagyon érzően és minden tök jó. de ő is ilyen sose ér rá, alig válaszol ha írok. Mintha nem is hiányoznék neki, mintha nem tartana igányt rám, holott a talik után még köszönő sms.eket is küld. De akkor mi van????

Na ő az aki passzívan tűr, (örül is) de nem viszonoz.

2015. márc. 7. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy bátortalan nem. Esetleg kérdezz rá kerek perec, és akkor vagy elmondja hogy nem, vagy megmagyarázza talán, hogy miért viselkedik így. Lehet, hogy nem mer nemet mondani, mert szimpinek talál meg minden, de egy szorosabb kapcsolatra meg nem lenne igénye (veled). Szóval sztem kérdezz rá, de ez a döntésképtelenség jele. Szerintem nem akar megbántani egy nemmel.
2015. márc. 7. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!