Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak online mernek...

Miért csak online mernek kezdeményezni (nálam) a fiúk?

Figyelt kérdés

Rengetegszer előfordult már, hogy olyan srácok kerestek meg neten, akiknek napi szinten alkalmuk lett volna odajönni hozzám. Mielőtt rámírtak volna egy szót sem váltottunk. Miért nem jönnek oda, hogy "Heló, XY vagyok. És téged hogy hívnak?". A 21. században ez már nem is fog változni? Én így nem tudok ismerkedni!

16/L

2015. márc. 12. 22:19
1 2
 1/14 RRR ***** válasza:
mert bátortalanok
2015. márc. 12. 22:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Lehet benned van a probléma... lehet hogy kisugárzásod ilyen.
2015. márc. 12. 22:20
 3/14 anonim ***** válasza:

Ők meg élőben nem tudnak..nem tudom miért..

Én viszont azért nem tudok élőben, mert önbizalomhiányom van, nem merek élőben kezdeményezni, lehet ők is ilyenek..

2015. márc. 12. 22:21
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, Kánten vagyok Montázsiból! téged hogy hívnak?
2015. márc. 12. 22:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Online mindenki bátrabbnak érzi magát.Nem annyira félnek az elutasítástól.Plusz a chatelésnél egy csomó dolgot ki lehet védeni,ami élő beszélgetésben kínos lehet(pl a csend).
2015. márc. 12. 22:22
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Mert erre van igény. Üdv a 21. században, ahol a virtuális kapcsolatok dívnak, és jóformán karakterekre maszturbálva sikítod orgazmusod közben Steve Jobs nevét. :/
2015. márc. 12. 22:24
 7/14 A kérdező kommentje:
Akkor üzenem a 21. század tizenéves fiúinak: a lányok nem harapnak! Már azt értékelném egy srácba, ha odajönne hozzám. Hatalmas +!
2015. márc. 12. 22:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Az interneten minden könnyebb!

Pl én bárkit megverek ezen a fórumon, ha beszól nekem. És számon se tudja kérni rajtam senki, mivel a nevemet sem tudják.

2015. márc. 12. 22:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Neha orulnek neki ha csak neten merneo kezdemenyezni, eleg proszto modon szolitok le csajokat, irigylem a batortalanokat 1-2 pofont meguszhattam volna
2015. márc. 12. 22:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Ideje lenne felnőni lassan és tudatosítani, hogy nem az őskorban élünk, és ez a XXI. század. Az őskorban ott volt személyes kezdeményezés: odalépett az ősember ősasszonyhoz, fejbeverte a bunkójával, majd becipelte a barlangjába és mehetett az unga-bunga. Most komolyan ez hiányzik?

Manapság már a banki ügyeinket, vásárlásokat, hivatali ügyeinkből is egyre többet online el tudjuk intézni. Barátainkkal, ismerőseinkkel, rokonainkkal is egyre inkább először telefonon, majd az internet térnyerésével immár neten tartjuk a kapcsolatot. Bizonyos munkafolyamatokat is elkezdtek távmunkába kiközvetíteni. (Magyarországon sajnos ebből még kevés érezhető, de a trend jelen van.) Na, akkor mond már meg, hogy az ismerkedés mégis miért jelentene kivételt? Felejtsétek már el végre az ósdi élőben történő ismerkedést!

2015. márc. 12. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!