Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes kezdeményezni, hogy egyben választ is kapj?
Étterembe, strandon, parkba egyszerű, pl. adott 2 csaj, ott ülnek, beszélgetnek odaszambázól, és megkérded hogy nem zavarja őket ha csatlakozol, és ha szimpatikus vagy, akkor nemet mondanak, és mosolyognak. De interneten, ha chateltek, hogyan érdemes kezdeni a beszélgetést 1 vadidegennel, hogy egyben választ is kapj arra, hogy szimpatikus vagy e neki, és nem csak unalomból ír vissza ?
Ti hogyan szoktatok kezdeni ? Köszönés után miről kezdtek beszélgetni, ha még soha nem beszeltetek ?
Nem szoktam neten ismerkedni, frusztráló lehet úgy beszélni 1 vadidegennel, hogy közben nem látod az arc mimikáját, nem tudod hogyan reagál dolgokra, de most mégis ezt készülök tenni :D
-szia
-szia
-hogy vagy milyen napod volt ?
-köszi eddig jó volt és neked ?
-nekem is bár most unatkozom, lenne kedves beszélgetni
-persze kérdés miről szeretnél
-nem tudom majd kialakul, látom az adatlapodon h szeretsz .....
érdekes dolog lehet én még soha nem próbáltam mesélnél róla ?
-persze tudod ......
kb így ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!