Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távolsági buszon vajon hogyan érdemes ismerkedős beszélgetést kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Péntek délután éppen utaztam haza, és úgy adódott, hogy egy nagyon-nagyon szép lány mellett foglaltam helyet (vörös haj, csinos test, és egyike a legszebb lábaknak, amiket valaha láttam). Szívesen le/megszólítottam volna, de mit érdemes ilyen szituációban mondani? Szóval maradt a mindent a szemnek megoldás... (Pedig még ugyanabban a megállóban is szálltunk le!!)
Amúgy huszonéves, átlagos fiú vagyok, nem sok sikeres tapasztalattal a szebbik nemnél :(
2011. aug. 28. 12:13
1/8 anonim válasza:
Valahogy így: "Jegyeket bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni."
2/8 anonim válasza:
Vagy így: "Úgy felnyalnálak a plafonra, hogy spaklival kéne lekaparni."
3/8 anonim válasza:
Vagy esetleg mond neki, h eddig még nem láttad itt, meg szeretnéd ismerni... Ha ugyanott száll le, akkor kérdezd meg tőle, h hol/merre lakik, h hazakísérheted-e... Annyi a lehetőség, mint égen a csillag!!! ;) 16L Remélem, h tudtam segíteni :)
4/8 anonim válasza:
Esetleg így:Osztán jóószágotok van ééé????
5/8 anonim válasza:
Én azt kérdeztem volna meg tőle hogy merre megy, hol szál le?! Ezen ellehetett volna indulni beszélgetni!
De olyant is lehet hogy kérdezel tőle valami! Mondjuk azt hogy: Szia! Múltkor a haverommal azon vitatkoztunk hogy a lányok vagy a fiuk hazudnak többet? Biztos hogy válaszolni fog rá!
6/8 A kérdező kommentje:
A 3. és az 5. válaszadónak köszönöm a kommeneket!
2011. aug. 28. 12:45
7/8 anonim válasza:
Szia! Te meddig mész? Aztán kis beszélgetés (mivel egy helyen száltok le ha más nem megkérdezed miért megy arra) És ha úgy érzed nem elutasító, akkor pedig mondod, hogy xy vagyok! Ennyi.
8/8 anonim válasza:
miután leszálltatok kérdezd meg, hogy nincs-e kedve meginni egy kávét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!