Miért csak online mernek kezdeményezni (nálam) a fiúk?
Rengetegszer előfordult már, hogy olyan srácok kerestek meg neten, akiknek napi szinten alkalmuk lett volna odajönni hozzám. Mielőtt rámírtak volna egy szót sem váltottunk. Miért nem jönnek oda, hogy "Heló, XY vagyok. És téged hogy hívnak?". A 21. században ez már nem is fog változni? Én így nem tudok ismerkedni!
16/L
Én 38 vagyok, férfi.
Neten nem szeretek ismerkedni, mert könnyű... Igen. Ahányszor próbáltam bejött, s orgazmus lett a vége. Neten könnyebb beszélni, hamarabb mesélnek a csajok, olyanokat tudtam meg, amire nem is voltam kíváncsi de elmesélték. Intim dolgok, szokások, esetek, kedvenc pózok, sperma ízek (na erre pl, tényleg nem voltam kíváncsi...)
S innen az első személyes találkozásnál már (akár egy-két hét csevej után) úgy találkoztunk mintha túl lettünk volna 5-8 randin és természetes volt, hogy letoltam a bugyiját vagy ő maga tolta.
Ez így nem feladat. Így jelzem neked, hogy a te korosztályod srácai félnek, gyávák. Mert ha ott lekoptatják őket, akkor azt még idegenek sem látják nem hogy ismerősök a suliban vagy egy buliban. Nem vagy könnyű helyzetben!
Most viszont ha már te is(kedves kérdező) üzened nekünk, hogy menjünk oda én is üzennék valamit kedves lányoknak!
Lehet kicsit hosszú lesz, de már néha kiveri(nem nem arra gondolni) a biztosítékot nálam ez az ismerkedés dolog, de nagyon....
Szóval kezdeném azzal, hogy igen is odamennénk hozzátok lányok, ha nem pl a telótokat pötyögnétek a nap 24 órájába.Én is szoktam, de azért az már sok néha, hogy nem lehet veletek szemezni pl vagy valamilyen kontaktot felvenni mert épp azt lesitek kik lájkolták a képeitek, vagy éppen hányadik kigyúrt srác ír rátok....
Tudom nagyon nem a témához vág, de most ezt a topikot találtam megfelelőnek eme rövid fejezet megosztásához.
Szóval egy jó tanács, ne mindig a telot bámuljátok, hanem néha nézzetek is fel, hogy épp esetleg egy srác akar megismerni titeket, vagy épp azon morfondírozik, hogy odamenjen e vagy se.
Nálam sokszor ez van, és ez már sok volt amit megéltem...
köszönöm a figyelmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!