Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minek kezdeményezni online és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kezdeményezni online és élőben lányoknál, ha úgysem értékelik?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 22:55
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

értékelik, csak szerintem veled van bajuk.

NEM kell bojler.

2012. jún. 25. 22:55
 2/32 anonim ***** válasza:

Értékeljük.

A hangsúly azon van, hogy HOGYAN kezdeményez valaki...

2012. jún. 25. 22:56
 3/32 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy udvarisa, jó fiú vagyok, de én nem fogok itt magyarázkodni, nem ér annyit.
2012. jún. 25. 22:59
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Erre például mit válaszolnátok:

Kedves xyxy! :)

Legelőször is bemutatkoznék, XY XY vagyok.

Egy igazán elbűvölő, szeretni való nőnek látlak, s szívesen megismerkednék veled, persze csak ha neked sincs ellenedre!

És akkor rólam, de csak röviden:

Szabadidőmben, ha tehetem szeretek filmet/sorozatot nézni, mostanában újra rajzolok, néha napján készítek intarzia képeket, és ha az időjárás is kedvez és a kedvem is megvan hozzá, az amatőr csillagászatnak hódolok... tudom, nem valami izgi témák, de ez van! :P

Szeretem a zenét is (techno, house, trance, pop, hardcore, szimfónikus/filmzene), bár bevallom táncolni nem igen tudok, ill. talán inkább nem mutatnám... :-P

Imádok mászkálni a városban, felfedezni új helyeket, de ezt természetesen szívesebben teszem/tenném valaki társaságában (gondolom te is). Szeretem a "rendes" beszélgetéseket egy kávézó teraszán, illetve akárhol, ahol jól érezhetjük magunkat!

Mindezek mellett szeretek figyelni a másikra, és örömmel tölt el ha valamivel kedveskedhetek, és ezzel örömet szerzek neki.

Nagyon vágyok az ölelésre, az egymáshoz bújásra.

Egyelőre ennyi, ha felkeltettem az érdeklődésed, itt megtalálsz!

Várni fogom!

Köszönöm, hogy figyelmet fordítottál rám, és ha mégsem tetszenék valamilyen oknál fogva, akkor sok sikert a továbbiakban!

üdv: XY ;)

2012. jún. 25. 22:59
 5/32 anonim ***** válasza:
60%
Még egy hisztiző, önbizalomhiányos férfi... még jó, hogy ezt nem értékelik a nők... csodálkozol?
2012. jún. 25. 23:00
 6/32 A kérdező kommentje:

ma 22:59

Ilyen nyálas stíls egy lánynak sem jön be. Egy egyszerű szia, többet ér ennél. Tiszta béta a srác, alfa nem így tolja.

2012. jún. 25. 23:01
 7/32 A kérdező kommentje:

ma 23:00

Sosem hisztizem nők előtt, te nagy okos! De ami sok az sok, nektek semmi sem jó, mert biztosan a magas, jóképű, izmos macsót várjátok, hogy leszólítson BMW-vel meg luxusvillával. Elegem van belőletek, csak,hogy tudd soha az életben nem kezdeményezek, költöm a pénzem inkább egy k.rávra mint rátok, állítólagos kedves, bájos lányokra! Utálatos hárpiák!

2012. jún. 25. 23:03
 8/32 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nekem mondjuk ez túl felszínes. Én azt szeretem, ha egy fiú direktbe megkérdezi azt, hogy nincs -e kedvem meginni vele egy kávét mondjuk... Persze csak akkor, ha bejön. És nem a külső érdekel, hanem a belső és a kisugárzás. Első benyomás alapján ítélek, mert eddig mindig az volt az igazi. 20/N.
 9/32 Hole Hunter ***** válasza:
72%
Azért kell kezdeményezni, hogy ki ne halj b@szki...bár egyesek génjeinek ez határozottan nem ártana...
 10/32 A kérdező kommentje:

ma 23:03

MInt például neked.

2012. jún. 25. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!