Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb online társkereső?
talán a love.hu, de az is szar
Én jól nézek ki, irogatnak is ott a csajok, meg lávolnak, de élőben még 1-el sem találkoztam :D
Plussz ott is fizetni kell a kiemelésért/ vipért mert azok nélkül alig találnak meg.
attól függ fiú vagy e vagy lány
a love.hu-t FELEJTSD EL!!!
Ingyenes és jó a kettő együtt nincs.
Próbáld meg a Randivonal.hu vagy a Parom.hu-t
De a nők oda csak felteszik magukat, kiraknak valami semmitmondó idézetet, de tőled majd hihetetlen jó profilt meg leveleket fognak várni különben nem válaszolnak... az online ismerkedés a nők passzivitása miatt halott ügy
Tény, hogy az elhatározott embereknek ajánlott leginkább, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy fos lenne, vagy ne működne. Aki meg így áll hozzá, az még a valódi életben sem fog megismerkedni senkivel :)
Aki pedig elhatározott és igenis szeretne társat, annak ezt ajánlom:
6/8
Teljesen igazad van. Online semmi esély, kedves nők miatt...igen mivel vagy nem tudtok válaszolni, vagy állandóan csak a külsőt nézitek...megértem az is lényeg de azért ne az legyen már az első. Valami esélyt azért mi is kérnénk...Nem mondom magam csúnyának, eszem is van szóval mind a kettővel meg vagyok áldva. Szóval 1 szónak is 100 a vége (bocsi nők) de miattatok lehetetlen Online ismerkedni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!