Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellyek a legjobb társkereső oldalak? (Top:5)? 1Lehetőleg ingyenes, és fiataloknak! :D
onlyyou.hu
lovebox.hu ennek egy része nem fizetős
top5-öt sajnos nem tudok mondani:$
szinte mindegyiken kell fizetni, lehet az alapszolgáltatásért nem, de korlátozva vannak a lehetőségek, pl nem nézheted meg nagyban a képeket, vagy 1nap csak 5 levelet írhatsz , ilyesmik. nekem amúgy az onlyyou jött be :) az az egy ami tényleg teljesen ingyenes
de nekem kezelhetőség szempontjából is az tetszett a legjobban:)
még van a freelove is, az is korlátozva van, de nem olyan rossz.
"ja. ha meg utcán szólítom le a lányokat teljesen fel vannak háborodva.. ha meg közlöm valakivel hogy neten ismerkedek azon is : D tanulság : soha semmi nem jó, kivéve ha tetszik nekik a pofám. akkor minden jó."
Teljesen egyetértek, ez pontosan így van!
De persze nőként sem könnyebb a helyzet. Ha neten ismerkedek: "csak a ronda csajok ismerkednek neten". Ha élőben: "bocs, barátom/barátnőm van!" persze, tudom nem kellene ezen fennakadni, de akkor is kínos, hogy pofára estem! :D
"ne haragudj, de nem szimpatikus, hogy csak úgy leszólítasz" - ezt mondjuk meg is értem.
A legtöbb ember nem csak szédeleg a városban, hanem az ügyeit intézi, tehát siet, nem ér rá. Ráadásul ha váratlanul éri a dolog hirtelen nem is tudja mire vélni a közeledést.
És akkor arról még szó sem esett, hogy személyesen milyen nehéz hozzánk hasonló embert találni, hiszen a személyisége nem látszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!