Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legjobb ingyenes társkereső?
Társkereső micsoda? oldal? hely? szituáció? duma? trükk?
Szerintem neten nem a legjobb. Sok a kamu reg. Mindkét nem részéről. Plusz ráadásul többnyire esetlenek vagy már gyerekük is van vagy csak szórakoznak stb. Sokan a diszkóra esküsznek de ott komolyat ritkán lelsz. A könyvtár meg pont az ellentéte. A legjobb ha valami semleges helyen szembe találkoztok. Egymásra mosolyogtok és ha esetleg valamelyikőtök elneveti magát akkor már hangot is adott:D onnantól már csak kinyög valamelyikőtök valamit. És onnan már sima ügy.
nem biztos hogy a társkeresö oldalon hamar barátnőt találsz persze bármi megtörténhet .
Nekem 2 évembe telt mire megtaláltam azt a lányt akivel most boldog vagyok és szeretem .
Tényleg rengeteg a kamu reg oda kell figyelni nagyon :)
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:18
Ezt én is így tapasztaltam. Normálisan ki van töltve a profilom, van fenn képem is. Reagálok az adatlapján leírtakra, nem szexkapcsolatot keresek, mégse válaszol 10-ből legalább 7-8. :(
Nem tudom, hogy a legjobb-e, de a talalka.hu és onlyyou.hu ingyenes.:))
Még talán a csajozas/pasizas.hu is, de az ha jól tudom, fiatalabbaknak van, nem tudom, hány éves vagy.:)
Igen, tudom, van egy csomó ingyenes, de egyik sz@rabb, mint a másik, bár a paratlan.hu egész korrektnek tűnik.
Húszas éveim közepén vagyok amúgy.
- a társkereső oldal hülyeség;
- diszkóba normális ember akkor se megy, ha fizetnek érte;
- táncház esetleg használható, oda legalább civilizált emberkék járnak és még beszélgetni is lehet, józanul, nameg látni hogy kivel beszélgetsz, s nem utolsó szempont, hogy ott hogyúgymond magától megy az ismerkedés, nem kell görcsölni, mert előbb-utóbb úgyis az összes jelenlev ellenkező neművel találkozol, s ez esetben már senki nem fog meglepődni, ha meg is szólítod, netán be is mutatkozol neki. Ja, és LÁTOD, hogy kinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!