Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minek kezdeményezni online és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kezdeményezni online és élőben lányoknál, ha úgysem értékelik?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 22:55
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Egy lány sem tiszteli a kezdeményező fiúkat, kigúnyolnak, kinevetnek csak, egy lány dícsért meg, hogy volt bátorságom leszólítani, de ő ritka kivétel.
2012. jún. 25. 23:05
 12/32 anonim ***** válasza:

22:59

Gondolom ez 1levél lenne online 1ismeretlen lánynak. Túl sok az infó főleg ha nem is ismered. Egy sziával többre mennél.

2012. jún. 25. 23:05
 13/32 Hole Hunter ***** válasza:
már megtörtént...ellentétben veled...aki viszont kihal...Üdv.
2012. jún. 25. 23:06
 14/32 anonim ***** válasza:
# 8/13 vagyok. Kérdező, én nem nevetnélek ki, ha udvarias és kedves vagy. Csak akkor mosolygok (!!!) valakin, ha nem tud helyesen írni pl., vagy egy bunkó alak. Ismerkedni szívesen ismerkedek, de nem erőltetek semmit és őszintén megmondom az illetőnek négyszemközt és diszkréten, ha nem jön be. A barátnőimmel az ilyeneket le sem tárgyalom, mert ez magánügy.
2012. jún. 25. 23:09
 15/32 anonim ***** válasza:

Ember megváltozott a világ. Már nem az a rendszer, hogy a pasik a kezdeményezők. Az már a múlté. Én pl 21 éves vagyok és nem tartom magamat kezdeményező egyéniségnek, mégis mindig van csajom, most is, és persze csak szépekkel járok.

Na tessék, szerinted én akkor hogy csinálom?

2012. jún. 25. 23:33
 16/32 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem továbbra is szánalmas vagy.

Egy ilyen hosszú levél szerintem semmit nem mond. Valami rövid, frappáns, találó. A legjobb, amit így online kaptam ismeretlenül sráctól az ennyi volt: Szép a szemed. Megtarthatom? visszaírtam, hogy még egy kicsit szükségem lenne rá, de bérbeadó. Randi-randit követett, és jártunk is néhány hónapot.

Az viszont nagyon nem jön be, ha valaki jön ezzel az alpha/béta hím dumával, meg hogy a csajoknak csak a jóképű, izmos, BMWs köcsögök kellenek.

Nagyon szívesen elárulom mi van emögött a hozzáállás mögött: irigység és kisebbségi komplexus. Ezekről meg sokmindent el lehet mondani, de azt nem, hogy férfias tulajdonságok lennének. Én pedig NŐ vagyok, nekem FÉRFI kell. És mielőtt itt jönnél a nagy dumával: a férfiasság nem mérhető forintban vagy centiben. Abban mérhető, hogy mennyire érzem magam NŐnek mellette.

24/N

2012. jún. 25. 23:36
 17/32 anonim ***** válasza:
Utolsó, teljesen igazad van! :)
2012. jún. 25. 23:45
 18/32 anonim ***** válasza:

Menj oda és ha nem jön össze, akkor nem!

Én is ilyen kis érzelgős meg rendes srác vagyok, aki mellet az előző XY lehet nem érezné nőnek magát!

Én viszont ránézek a bikájára és máris férfinek érzem magam! :)

Ha nem jön össze, akkor állj tovább, gondolom most megszerettél egyet és nem adta ki. Az nem érdemelt meg és kész, keress egy másikat!

2012. jún. 25. 23:57
 19/32 anonim ***** válasza:

"Én viszont ránézek a bikájára és máris férfinek érzem magam! :)" Ez nagyon rossz volt:D Abszolút nem frappáns, és süt az irigység belőle.

"Ha nem jön össze, akkor állj tovább, gondolom most megszerettél egyet és nem adta ki. Az nem érdemelt meg és kész, keress egy másikat!"

Igen, keressen egy másikat, de ennél az önámító nem érdemelt meg téged dumával senki nincs ki a vízből. Hogy miért? Mert koránt sem biztos hogy igaz. Ha elesik a kisgyerek a betonon és felhorzsolja a térdét, mi a legrosszabb amit szülőként tehetsz? Odarohansz és szétvigasztalod a kis fejét, hogy jaj szegénykém, az a rossz csúnya beton így meg úgy. Közben a gyerek volt béna (ami egy kisgyerektől teljesen normális, de benne sem kell megerősíteni a balgaságot). Igen is van amikor saját magunkban kell keresni a hibát nem másokban. Valamiért nem csak a jóképű, gazdag meg bmw-s köcsögök szaporodnak. Gondolkoztatok már azon, hogy ez miért lehet? Elárulom. Úgy hogy nem csak azok csinálnak gyereket. Sajnos az élet már csak olyan, hogy egy lány sem fog sem élőben, sem online minden egyes kezdeményezést értékelni. Nem annyi az összes elvárás egy férfival szemben, hogy merjen nyitni. Ha lányokkal szemben csak annyi az elvárás, hogy értékeljük a közeledést, akkor szívesen írok mindenkinek pár sort, amiben megköszönöm a megkeresést, ugyanakkor finoman elutasítom. Megjegyzem szoktam is. Kivéve amikor rossz napom van. Pl menstruáció idején, és előtte a pms időszakban. Jó tanács! Menstruáló lánnyal ne kezdj!

2012. jún. 26. 00:23
 20/32 anonim ***** válasza:

# 19!

Ezek szerint így kell kezdeni: "Szia! Menstruálsz?"

:-)

2012. jún. 26. 00:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!