Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minek kezdeményezni online és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kezdeményezni online és élőben lányoknál, ha úgysem értékelik?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 22:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

# 16!

Még annyit hozzátennék, hogy nekem NŐ kell. Ha van választási lehetőségem, akkor nem a legkönnyebben megszerezhetőre startolok, hanem arra, akit mindenki meg akar szerezni. Igen, akkor érzem férfinak magam, ha NŐ van mellettem.

2012. jún. 26. 00:30
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Irígy? Mire is? Arra, hogy van csaja..., ez aztán nagy teljesítmény, hogy pillanatnyilag van! Egy nő a leginstabilabb dolog egy férfi életében!(családalapításig, sajnos valakinek ma már az sem szent)

Ez van! Ez nem mentség és kibúvó! De így jobban feldolgozza! Akkor gyík volt és kész..., én ezt mondom, mert tényleg nem érdemeltek rendes srácokat!

Itt meg megy a hőzöngés, hogy mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy f..a van és én ezt a nőt azzal a nővel!

Csináj azt, amit akarsz, lehet a szemedben szánalmasak vagyunk, talán valakinek majd így is kellünk. Én nem szenvedek, ami tetszik, azt bepróbálom, csak ha megszeretem azt kimutatom és kedves vagyok..., szóval tiltólistára kerülök!

Nem leszek egy nőnek sem a barátja! Minek, mikor a haverokkal el lehet sörözni, meccset nézni, motorozni, kondizni, fallabdázni, kosarazni..... Ha nem akar olyan srácot, aki megértő és figyelmes, akkor ez van, akkor valogassan a maradékból!

Én nem adtam fel, megpróbálom és igen, szeretném, ha találnék egy normális lányt! De nem rinyálok, mert minek, azért, hogy ismeretlen, lehet, hogy számomra teljesen értéktelen emberek azt írják, hogy bojler vagy, meg gyík és soha nem lesz nőd....., ha nem nem, akkor lesz jó motorom, autóm, jó mérnöki munkával és remélem egy szép környéken othonom!

És amúgy büszke vagyok magamra, mert anyám egyedül nevelt fel és önerőmből jutok oda, ahová el fogok jutni és nem ezüstkanálal a se..emben születtem!

Engem az zavar nagyon, hogy volt, aki a szemembe nyögte, hogy a rendes srácokat sz.rba se nézi!

Nyálas nem nyálas, de ha megismerek egy lányt elmondom neki, hogy szép a szeme, megbolondít a mosolya, vagy még akár azt is, hogy megszerettem!(nah gyík vagyok tudom):)

2012. jún. 26. 01:24
 23/32 A kérdező kommentje:
Nekem egy "kislány" is megteszi, aki törékeny, gyengéd és nem ilyen feminista hülye dumákkal jön, hogy ő a NŐ és nagybetűs, nem bírom az ilyen lányokat. -.- Inkább legyen félénk, ártatlan, majd én így fogom férfinek érezni magam és irányítani is jobban tudok. MInt egy magát vezérnek képzelő, nagybetűs NŐnél.
2012. jún. 26. 01:24
 24/32 anonim ***** válasza:

Ott a pont, nekünk nem domináns bombázó kell!

Már annak is örülök, ha megért és érezteti velem, hogy szeret! :)

2012. jún. 26. 01:25
 25/32 anonim ***** válasza:
67%

Azért elégednétek meg egy kislánnyal egy nő helyett, mert amellett még ezzel a rinyálással is férfinek tűntök. Ez pont olyan, mint amikor egy 23 év körüli srác elkezd 16-18 éves lányokkal járni, ahelyett hogy a kortársai közül választanak. Persze, mert a kislányok mellett könnyebb érettebbnek tűnni.

24/N (16-os)

2012. jún. 26. 09:57
 26/32 anonim ***** válasza:
Ezek a fiúk itt elég nyafogósak! :) Nem fog minden lány térdre borulni előttetek, mert írtok neki! Mi sem kellünk minden fiúnak, aki kellene nekünk. Mindig is volt, van és lesz is lepattintás. Fogadjátok el! Az életben minden így működik, hogy néhányszor nem sikerülnek a dolgok, akkor újra kell próbálkozni és nem rinyálni, hogy jaj, nem sikerült, nem is csinálom tovább! Az itt válaszoló fiúknak valószínűleg semmi esélyük sem lenne nálam. Szerintem nálatok az is egy gond, hogy nem a saját köreitekben kerestek párt... Ott kellene szétnézni, ahol közös érdeklődéseitek vannak, stb. Itt írták sokan, hogy nem bírják a domináns nőket! Tudjátok, az okos (!!!) nők mind dominánsak! Tehát nektek valószínűleg nem olyan kell, akinek van saját élete, saját bevétele, saját egyénisége, saját esze, hanem olyan, aki mindenre bólogat, amit ti mondatok... Magyarán függjön tőletek! Én nem vagyok ez! :) Domináns, céltudatos vagyok, de ha valakit szeretek, azért mindent megteszek! Csak mondjuk ezt sem értékelték előzőleg! Micsodaaa??? A lányok törekvését sem értékelik? :) No, erről van szó! Ez a BMW-s, kigyúrt köcsögös duma pedig már nagyon unalmas. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy minden pasinak a nagy mellű, plázacicák kellenek. Soha nem vonzottak engem a feltűnési mániában szenvedő hülyék, mindig az egyszerű, de nagyszerű FÉRFIAK érdekeltek! Akik feltudnak valamit mutatni, magas iskolai végzettségük van, kimagaslóan intelligensek, van saját egyéniségük és emellett ki is állnak! Édes kevés ilyen van, mégsem kezdek el rinyálni, hanem keresgélek! 21/N.
2012. jún. 26. 10:19
 27/32 anonim ***** válasza:

"És amúgy büszke vagyok magamra, mert anyám egyedül nevelt fel és önerőmből jutok oda, ahová el fogok jutni és nem ezüstkanálal a se..emben születtem!"

Anyádra legyél büszke, ne magadra! Később magadra is büszke lehetsz, de valószínűleg anyád nélkül sehol sem lennél. (Ez nem téged minősít, de tegyük helyükre a dolgokat!)

2012. jún. 26. 12:08
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem attól lesz valaki nagybetűs NŐ, hogy ezt kijelenti magáról. Főleg nem 10-es vagy fiatal 20-on évesként. Az ilyeneket én is körberöhögöm. Mint ahogy én sem attól leszek FÉRFI, hogy itt osztom az észt.
2012. jún. 26. 12:11
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem értékelik (legalábbis én szoktam, és ha valaki felkeres, akkor annak választ is adok mindig!!!). Lehet, nem mindig jó az időzítés, de próbálkozni lehet:) Például facebookon lehet ismerkedni, írj Neki levelet, hogy Kedves Xy szimpatikusnak talállak, szívesen váltanék Veled pár levelet, megismernélek, és ha kölcsönös szimpátia alakulna ki közöttünk, akkor találkozhatnánk/randizhatnánk. Mit szólsz hozzá? Valami ilyesmivel simán lehet próbálkozni. 20/l
2012. jún. 26. 12:21
 30/32 anonim ***** válasza:

Tudom, szeretem és tisztelem is anyumat...(ő is engem, mert kimagasló eredményel végeztem mérnökit és magamnak gyüjtöttem össze egy kétkerekűre és én vagyok anyámnak a büdös kölke..., ez alatt azt értem, hogy néha viccesen tudok már retardált lenni), szóval megint gyík vagyok! :)

Nem rinyálok, minek..., ha nem lesz nőm, kitolom a 750-es suzuki gsx-erem a garázsból és kimegyek a világból! Egy ilyen csodálatos tünemény, amelyet isten a saját képére teremtett tud annyi örömet adni, mint egy nő, kivétel a....(de arra ott vannak a könnyüvérű NŐk) :)

Figyelj, tanult és állítólag jóképű férfi is vagyok! Van bennem ambició is és céljaim is vannak...., mégsem kellek túrónak sem!

2012. jún. 26. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!