Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek kezdeményezni online és élőben lányoknál, ha úgysem értékelik?
# 16!
Még annyit hozzátennék, hogy nekem NŐ kell. Ha van választási lehetőségem, akkor nem a legkönnyebben megszerezhetőre startolok, hanem arra, akit mindenki meg akar szerezni. Igen, akkor érzem férfinak magam, ha NŐ van mellettem.
Irígy? Mire is? Arra, hogy van csaja..., ez aztán nagy teljesítmény, hogy pillanatnyilag van! Egy nő a leginstabilabb dolog egy férfi életében!(családalapításig, sajnos valakinek ma már az sem szent)
Ez van! Ez nem mentség és kibúvó! De így jobban feldolgozza! Akkor gyík volt és kész..., én ezt mondom, mert tényleg nem érdemeltek rendes srácokat!
Itt meg megy a hőzöngés, hogy mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy f..a van és én ezt a nőt azzal a nővel!
Csináj azt, amit akarsz, lehet a szemedben szánalmasak vagyunk, talán valakinek majd így is kellünk. Én nem szenvedek, ami tetszik, azt bepróbálom, csak ha megszeretem azt kimutatom és kedves vagyok..., szóval tiltólistára kerülök!
Nem leszek egy nőnek sem a barátja! Minek, mikor a haverokkal el lehet sörözni, meccset nézni, motorozni, kondizni, fallabdázni, kosarazni..... Ha nem akar olyan srácot, aki megértő és figyelmes, akkor ez van, akkor valogassan a maradékból!
Én nem adtam fel, megpróbálom és igen, szeretném, ha találnék egy normális lányt! De nem rinyálok, mert minek, azért, hogy ismeretlen, lehet, hogy számomra teljesen értéktelen emberek azt írják, hogy bojler vagy, meg gyík és soha nem lesz nőd....., ha nem nem, akkor lesz jó motorom, autóm, jó mérnöki munkával és remélem egy szép környéken othonom!
És amúgy büszke vagyok magamra, mert anyám egyedül nevelt fel és önerőmből jutok oda, ahová el fogok jutni és nem ezüstkanálal a se..emben születtem!
Engem az zavar nagyon, hogy volt, aki a szemembe nyögte, hogy a rendes srácokat sz.rba se nézi!
Nyálas nem nyálas, de ha megismerek egy lányt elmondom neki, hogy szép a szeme, megbolondít a mosolya, vagy még akár azt is, hogy megszerettem!(nah gyík vagyok tudom):)
Ott a pont, nekünk nem domináns bombázó kell!
Már annak is örülök, ha megért és érezteti velem, hogy szeret! :)
Azért elégednétek meg egy kislánnyal egy nő helyett, mert amellett még ezzel a rinyálással is férfinek tűntök. Ez pont olyan, mint amikor egy 23 év körüli srác elkezd 16-18 éves lányokkal járni, ahelyett hogy a kortársai közül választanak. Persze, mert a kislányok mellett könnyebb érettebbnek tűnni.
24/N (16-os)
"És amúgy büszke vagyok magamra, mert anyám egyedül nevelt fel és önerőmből jutok oda, ahová el fogok jutni és nem ezüstkanálal a se..emben születtem!"
Anyádra legyél büszke, ne magadra! Később magadra is büszke lehetsz, de valószínűleg anyád nélkül sehol sem lennél. (Ez nem téged minősít, de tegyük helyükre a dolgokat!)
Tudom, szeretem és tisztelem is anyumat...(ő is engem, mert kimagasló eredményel végeztem mérnökit és magamnak gyüjtöttem össze egy kétkerekűre és én vagyok anyámnak a büdös kölke..., ez alatt azt értem, hogy néha viccesen tudok már retardált lenni), szóval megint gyík vagyok! :)
Nem rinyálok, minek..., ha nem lesz nőm, kitolom a 750-es suzuki gsx-erem a garázsból és kimegyek a világból! Egy ilyen csodálatos tünemény, amelyet isten a saját képére teremtett tud annyi örömet adni, mint egy nő, kivétel a....(de arra ott vannak a könnyüvérű NŐk) :)
Figyelj, tanult és állítólag jóképű férfi is vagyok! Van bennem ambició is és céljaim is vannak...., mégsem kellek túrónak sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!