Online ismerkedés, de hogy?
Online ismerkedésre vettem rá magam. Az érdekelne, hogy ha írok egy lánynak, akkor mik azok a fő pontok amiket bele kell írnom magamról amitől a lány érdeklődik majd felőlem?
Írhatnak akár nők is hogy mi az amit ők szívesen olvasnak, vagy fiúk is akiknek van bevált taktika vagy olyan szöveg ami már 1-2x bevált.
Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat előre is!
20/F
tök mindegy mit írsz
kép alapján döntenek :D
Én a helyedben elfelejteném a netes ismerkedést. Ha nincs annyi vér a pucádban, hogy személyesen szólj hozzá egy lányhoz, akkor miért néznének fel rád, mint egy férfira?
Lehet lepontozni.
21/L
attól h hajszolod nem lesz jobb!
saját tapasztalás hajszoltam egy időben és még rosszabb volt mint most.
Mióta nem ezen kattogok állandóan h hogyan csajozzak be azóta több a lány ismerős felszabadultabb vagyok megismerem saját magam elfogadom magam és teszek azért h jobban nézzek ki.
majd jön a dolog ha itt az ideje... Nyitott vagyok elvekből le nem adok :)
Utolsó veled egyrészt egyet is érted meg nem is.
Mert lehet igen ezzel a "hajszolással" kicsit elijesztem magamtól.
Viszont, nem fog magától rám találni a nagy ő ha nem keresem, és nem az a típus vagyok aki várja hogy majd minden jó lesz, hanem aki tudja, hogy ezért tenni is kell.
nem azt mondtam h nem kell érte tenni, de görcsösen mész utána. Ez abból is látszik h elkeseredettségedben a társkereső oldalakhoz fordulsz, de az csak negatív élményeket fog adni.
Hidd el tudom bele estem ebbe a mókuskerékbe, de kimásztam és sokkal jobb.
Nem tartom magam ronda pasinak, elég helyesnek és jófej srácnak érzem magam h ne kelljen ilyen hülyeségekkel foglalkoznom.
Egyszerűen még nem futottam bele abba a lányba aki értékelné a tulajdonságaimat...
Oké értem, hogy mit szeretnél mondani :)
Megpróbálok akkor kicsit másra figyelni és várom a pillanatot, hogy rám találjon :)
csak egy elég hosszú párkapcsolat után vagyok és nincs ennél rosszabb érzés amikor egyedül van az ember de gondolom ezt nem kell magyarázni. Azon a kapcsolaton úgy érzem már túl vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!