Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik "senkinek sem kellenek", hetente hány pasit utasitotok vissza, vagy hagytok szimplán figyelmen kivül?
Figyelt kérdés
Miért?2020. okt. 6. 16:05
11/41 anonim válasza:
Nálam sem sok normális próbálkozott régen. Szexre millió ajánlatot kaptam mindig, pedig volt egy rohadt ronda időszakom. Eszméletlenül meghíztam, 120 kg voltam, és akkor is volt, akinek bejöttem, bár elképzelni sem tudom miért.
12/41 anonim válasza:
Jó sokat, de ők nem tartoznak a legjóképűbb 10-15 százalékba, így ők és az érzéseik nem számítanak az öntelt hercegnőknek.
13/41 anonim válasza:
Ha nem úgy nézel ki, mint a ryan gosling, akkor “senkinek” számítasz egy nő szemében.
14/41 anonim válasza:
Amúgy ha a lányok lettek kérdezve akik meg is válaszolták,hogy ez idióta felvetés.Akkor miért toljátok még a hülyeségeitek?
Jobban tudjátok mint mi?
15/41 anonim válasza:
Látom gyorsan lepontoztatok, mert megírtam az igazságot.
16/41 anonim válasza:
Húha, valakit jól elutasíthatott egy nő, hogy mindenkit lepontoz. (A #12-nek meg véletlenül adtam egy zöldet... na mindegy)
17/41 anonim válasza:
Mert azt hiszik, hogy számítanak a nőknek a füttyögő munkások :)
Az se nő, aki azokkal leáll.
18/41 anonim válasza:
Pontosan nullát, mert ninc skit visszautasítani, mert "senkinek se kellek"...
20/41 anonim válasza:
18:00-as Csak azért mert kétkezi munkások, miért kell lenézni őket, undorító ez a lenézés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!