Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak ti milyen okok miatt utasítotok vissza egy lányt/nőt?
kulső miatt mindenképp.De ez már aza kategóriá mikor valaki nagyon el van hivza és ápolatlan.
ha a belső iráni szimpátia sincs meg,akkor meg mi a fenének jöjjek vele össze?! Mgamanka is ártok vele,meg neki is.
Szinte kizárólag külső.
A belső úgyis később fog kiderülni, úgyis mindenki ferdit az elején.
"Te vagy már képmutató. Azért megnézném mikor koptatsz le egy széparcú, csinos, kedves lányt csak mert nem jó a helyesírása. Hagyjuk már."
Volt már rá példa. Sőt, a tök szép barátnőmet is dobtam, mert borzalmas volt a személyisége.
Olyanhoz oda sem megyek, aki tulsulyos, nagyon alacsony (en 180+ vagyok), tetovalt, rovid haju es kovezzetek meg, de a szemuvegesek tobbseget is kizarom.
A belso az csak ezutan jon, van ott is sok kriterium.
42F
Nem olyan rég történt hogy egy olyan nőt aki kb külsőre minden férfinak bejönne, visszautasítottam. Mert belsőleg nem passzoltunk.
Én férfiként szelídebb lelkületű vagyok, ő pedig inkább férfiasabb keményebb belsővel, személyiséggel rendelkezik. Tudtam hogy nem működne hosszabb távon, vagy ha igen sok problémával, és nem lennék boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!