Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak ti milyen okok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak ti milyen okok miatt utasítotok vissza egy lányt/nőt?

Figyelt kérdés
Inkább a külső vagy a belső miatt?
2019. márc. 4. 08:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

kulső miatt mindenképp.De ez már aza kategóriá mikor valaki nagyon el van hivza és ápolatlan.

ha a belső iráni szimpátia sincs meg,akkor meg mi a fenének jöjjek vele össze?! Mgamanka is ártok vele,meg neki is.

2019. márc. 4. 08:47
 2/16 anonim ***** válasza:
Külső miatt ritkábban. Ha nagyon nem tetszik, vagy extrém dagadt. Belső: buta, primitív, beképzelt, alpári, közönyös, unott, cinikus.
2019. márc. 4. 09:03
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Belsőre sokkal több elvárásom van: az első, hogy tudjon helyese írni, ezzel 90%-ról már le is mondtam...
2019. márc. 4. 09:16
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha nehezen megy a beszélgetés már látszik hogy nem illünk össze.Külsőre a csúnya fogsor taszító vagy amikor az első sorban hiányzik foga.Erős szájszag.Ennyi.Ezen kívűl nem állnék szóba plázacicával vagy nagyon beképzelt nőkkel.Rájuk sem szoktam nézni.
2019. márc. 4. 09:23
 5/16 Diavolino44 ***** válasza:

Szinte kizárólag külső.

A belső úgyis később fog kiderülni, úgyis mindenki ferdit az elején.

2019. márc. 4. 09:30
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
3# Te vagy már képmutató. Azért megnézném mikor koptatsz le egy széparcú, csinos, kedves lányt csak mert nem jó a helyesírása. Hagyjuk már.
2019. márc. 4. 10:02
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

"Te vagy már képmutató. Azért megnézném mikor koptatsz le egy széparcú, csinos, kedves lányt csak mert nem jó a helyesírása. Hagyjuk már."

Volt már rá példa. Sőt, a tök szép barátnőmet is dobtam, mert borzalmas volt a személyisége.

2019. márc. 4. 10:21
 8/16 anonim ***** válasza:
Legtöbbször külső miatt: túl alacsony volt, túl magas, repedezett volt a sarka, ápolatlan a foga, duci volt, büdös volt a szája, túl sok tetkó volt rajta, ezek voltak a legfőbb okok.
2019. márc. 4. 10:47
 9/16 Rockarc ***** válasza:
0%

Olyanhoz oda sem megyek, aki tulsulyos, nagyon alacsony (en 180+ vagyok), tetovalt, rovid haju es kovezzetek meg, de a szemuvegesek tobbseget is kizarom.

A belso az csak ezutan jon, van ott is sok kriterium.

42F

2019. márc. 4. 11:09
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem olyan rég történt hogy egy olyan nőt aki kb külsőre minden férfinak bejönne, visszautasítottam. Mert belsőleg nem passzoltunk.

Én férfiként szelídebb lelkületű vagyok, ő pedig inkább férfiasabb keményebb belsővel, személyiséggel rendelkezik. Tudtam hogy nem működne hosszabb távon, vagy ha igen sok problémával, és nem lennék boldog.

2019. márc. 4. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!