Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért válogatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért válogatnak ennyire?

Figyelt kérdés

Nőként magamból, meg más nőismerőseimből kiindulva bőven elég annyi a külsejét illetően, hogy legyen ápolt és magára igényes.

Tetszett már olyan srác, akinek nem volt két szabályos vonása se, de nem hanyagolta el magát, illetve olyan személyisége volt, ami tetszett.

Ennek ellenére a férfiak olyasmibe is képesek belekötni, ha egy lány nem 50kg, hanem 60kg, mert hát az már kövér, vagy ha épp túl nagy a melle, narancsbőrös a feneke, összeér a combja, nem elég feszes a melle, túl széles a csípője, nem elég hosszú a haja, szemüveges, túl nagy az orra, túl vékony a szája, túl kerek az arca, vastag a bokája....

Mégis, mire jó ez?

2019. márc. 1. 20:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
És még mindig a fehér lovon érkező herceget várod..
2019. márc. 1. 20:51
 2/17 anonim ***** válasza:
18%
A felsoroltak közül semmibe sem kötnek bele, ha az illető nő normális és értelmes.
2019. márc. 1. 20:54
 3/17 anonim ***** válasza:
64%

Én speciel egy olyan srác vagyok, hogy mindenkinek adok esélyt, akibe valami halvány esélyt látok, hogy értelmes nő. Legutóbb egy olyan lánynak adtam esélxt, akinek volt egy pár veleszületett betegsége. A legláthatóbb hogy 4 ujja volt. Meg nagyon furcsán beszélt. Kedveltük egymást. Csak a táv picit nagy volt. És nem tudtuk megoldani.

Most is úgy gondolod hogy minden férfi nagyon válogatós?

2019. márc. 1. 20:54
 4/17 anonim ***** válasza:
40%

Aztán a magadfajták csodálkoznak, hogy ez a pasi se jó, meg ez se, mert nincs konkrét határozott elképzelésetek, hogy kit akartok magatoknak. Az, hogy van két elképzelés, az édeskevés. Hisz, ahogy észrevettem, szerintem még kapcsolatod sincs most jelenleg.

Tudod, az se jó, ha szinte semmilyen elvárásod sincs, mert ezzel azt mutatod, hogy tényleg f..ngod sincs, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak.

Nőként nekem sokkal több az elvárásom, mégis megtaláltam a páromat.

Alapelvárások számomra: ne dohányozzon, ne igyon alkoholt, ne legyen elhízva, ne legyen agresszív-egoista-önző ember, legyen hűséges, tisztelettudó, fontos legyen számára az egészséges mozgásban gazdag életmód, bármiről lehessen vele őszintén beszélgetni, ne hazudjon, családcentrikus legyen, legyen életcélja, motivációja, tudja beosztani a pénzt.

2019. márc. 1. 20:58
 5/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: én most kizárólag a külső elvárásokra gondoltam
2019. márc. 1. 20:59
 6/17 anonim ***** válasza:
12%

ne dohányozzon, ne igyon alkoholt*

És ezt pont magyarországon kéred ahol minden 5 ik ember alkoholista aki meg 2 hetente meg iszik pár pohár valamit az is alkesz a szemedben . A dohányzás mindenkinek a saját dolga mikor és hogyan öli meg magát vele..

2019. márc. 1. 21:00
 7/17 anonim ***** válasza:
37%
Én ezt fordítva tapasztalom. A legtöbb nő "csak légy ápolt" szöveggel jön, aztán kiderül, hogy "túl kopaszodó, túl vékony, túl kisfiús arcú, túl csámpás" túl.. túl... túl... a legtöbb nő a férfi szemében a szálkát is, önmagában a gerendát se látja meg. Nekem tetszett már 45-86 kilóig mnindenféle nő, sokféle személyiség , eltérő típusú nők. Ellenben én a 178 centimmel 80 kiló testsúllyal, heti 3-4 edzés sporttal, ép fogsorral, normális melóval, célokkal a "bottal se" kategória vagyok a csajoknál. (32/F)
2019. márc. 1. 21:02
 8/17 anonim ***** válasza:
62%

Külső elvárásban is jóval több az igényem, mint a tiéd:

ne legyen elhízott, legyen tőlem minimum 5 centivel magasabb, ne legyen divatmajom, és akkor jöhet az a kettő, amit te is írtál, legyen ápolt és legyen magára igényes.

Párom se nem dohányzik, se nem iszik alkoholt. Én nem állítottam senkiről azt, hogy alkoholista lenne. Ezt miért kellett beleképzelned?

Csupán számomra egészségtelen a mértéktelen alkoholfogyasztás. A májnak és az agynak biztosan jót tesz az alkohol. Az is öli az embert.

2019. márc. 1. 21:05
 9/17 anonim ***** válasza:
32%
Nekem külsőre annyi elvárásom van egy nővel szemben, hogy ne legyen nálam (sokkal) magasabb. Ha normális és elviselhető, akkor minden külsőség mellékes, mert az ilyen nő annyira ritka - főleg szingliben -, hogy azonnal le kell csapni rá és nagyon meg kell becsülni. Az írásod alapján te sem tartozol ezek közé a ritkaságok közé.
2019. márc. 1. 21:05
 10/17 anonim ***** válasza:
41%
Troll kérdés
2019. márc. 1. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!