Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják a férfiak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a férfiak, hogy a nők mindig csak válogatnak közöttük, ha ez fordítva is igaz?

Figyelt kérdés
A férfiaknak is megvannak az elvárásaik a nőkkel szemben, és sokszor nem is teszik olyan alacsonyra azt a lécet.
2015. júl. 15. 08:17
 1/6 curáku ***** válasza:

Mert válogatunk. :) Ahogy közülük is sokan.

Miért ne válogatnék, ha megtehetem?!

2015. júl. 15. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Érdekes, én pont nem így látom. Ált az a léc alacsonyabb mint egy fekvőrendőr kb annyi az elvárás, hogy a csaj jól nézzen ki, meg pl legyen benne az análban. Aztán persze ha nem jól sül el a dolog minden nő pénzre hajt, kihasznál, k@rva stb. lemez megy. Aztán futnak a következő szőkített holdjárós után...

Szerintem amúgy vicces pláne az a világfájdalom amit egy-egy csalódás után művel néhány díszpéldány, de hé az x. után már nem tudom sajnálni őket.

2015. júl. 15. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Azok a férfiak mondják ezt főleg, akikre nem esik a nők választása és nem tudnak ők is válogatni.
2015. júl. 15. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Előbb veszed észre, ha téged sértenek meg, mint ha te sértesz meg mást.
2015. júl. 15. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Én férfiként nem válogatnék, bármilyen nő megfelelne, viszont én alacsony vagyok és ocsmány, emiatt soha egy lánynak sem fogok megfelelni, hiába vagyok belül értékes, az a lányoknak semmit sem számít. Csak az számít, hogy undorító a külsőm, és emiatt még randim sem volt soha.
2015. júl. 15. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Az átlagférfinak többnyire 2 dologra van szüksége: szexre és kajára. Sőt, gyakran csak szexre. Tényleg bazinagy igények. Az hogy a csinos nőket jobban megnézik, abból jön hogy a nők a "szebbik nem", ezen nincs mit gyökölni.

Mi legalább nem űzünk tömegsportot a bunkó tahó lepattintásból, és nem érdekel a csaj munkája meg a keresete se, nem arra akarunk hazamenni hogy "az enyémből élsz,ebadta hitványa". Fordítva ez vajon miért nem okoz gondot soha, hmmm? ;)

2015. júl. 16. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!