Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a férfiak, hogy a nők mindig csak válogatnak közöttük, ha ez fordítva is igaz?
Mert válogatunk. :) Ahogy közülük is sokan.
Miért ne válogatnék, ha megtehetem?!
Érdekes, én pont nem így látom. Ált az a léc alacsonyabb mint egy fekvőrendőr kb annyi az elvárás, hogy a csaj jól nézzen ki, meg pl legyen benne az análban. Aztán persze ha nem jól sül el a dolog minden nő pénzre hajt, kihasznál, k@rva stb. lemez megy. Aztán futnak a következő szőkített holdjárós után...
Szerintem amúgy vicces pláne az a világfájdalom amit egy-egy csalódás után művel néhány díszpéldány, de hé az x. után már nem tudom sajnálni őket.
Az átlagférfinak többnyire 2 dologra van szüksége: szexre és kajára. Sőt, gyakran csak szexre. Tényleg bazinagy igények. Az hogy a csinos nőket jobban megnézik, abból jön hogy a nők a "szebbik nem", ezen nincs mit gyökölni.
Mi legalább nem űzünk tömegsportot a bunkó tahó lepattintásból, és nem érdekel a csaj munkája meg a keresete se, nem arra akarunk hazamenni hogy "az enyémből élsz,ebadta hitványa". Fordítva ez vajon miért nem okoz gondot soha, hmmm? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!