Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Miért utasítotok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért utasítotok el akkor is randi meghívásokat, ha nincs párotok?

Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogyha elhívok egy lányt randira, akkor egyértelműen igent kellene mondani, mert adjunk már esélyt mindenkinek. Nem vagyok ugyan egy tízes pasi, de bányarém se vagyok. Mégis minden csaj nemet mond nekem a randira, még akkor is ha nincs párja. Oké, hogy nem mindenki akar mindig ismerkedni, de akkor is.

2016. jún. 7. 20:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%

1) nem mindegy, hogyan hívod el őket randira - lehet olyan stílusban, ami már vagy visszataszítóan pincsis, vagy kőbunkó, az arany középutat kéne megtalálni

2) lehet, hogy jól megvannak egyedül, nem szeretnének most ismerkedni

3) nem jössz be nekik, és előre tudják, hogy fölösleges egymás idejét rabolnotok

4) már randizgat valakivel, és nem akar több vasat a tűzben tartani

5) lehet, hogy van párja, csak nem hangoztatja, és nem tudsz róla

6) mert flegma plázamacska, aki azt hiszi, hogy a világ azért létezik, hogy őt szolgálja (mondjuk ha ezt a típust kergeted, az rólad is sokat elmond)

Hirtelen ezek jutottak eszembe, de ezer más oka is lehet. És nem, nem kötelező senkinek sem igent mondania a randiajánlatodra, ha nem akarja.

2016. jún. 7. 20:22
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

1. Csak akkor megyek randira valakivel, ha én is nyitott vagyok arra, hogy legyen párkapcsolatom, és úgy érzem, hogy képes lennék működtetni is, készen állok rá, és a körülményeim is megfelelőek.

2. Csak olyannal randizom, akivel látok esélyt arra, hogy akár kapcsolat is lehet az ismeretségünkből. Ez nem igaz minden jöttmentre.

2016. jún. 7. 20:34
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Attól, hogy egyedül van az ember még nem kell magára kényszerítenie minden ellenkező nemű ember társaságát.
2016. jún. 7. 20:47
 4/20 anonim ***** válasza:
90%

túl nyomulós és erőszakos vagy

ha nem akkor nem nincs esély

2016. jún. 7. 20:50
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
Akarki nem kell.
2016. jún. 7. 20:53
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kell az, hogy én is kinézzem a pasit magamnak és ha ezek után jön oda, szinte biztos, hogy igent mondok neki. Míg ha valaki csak úgy odajön nagy eséllyel utasítom el, mert van valaki más éppen akit kinéztem.

Ez nem biztos, hogy mindenkire igaz, de a legtöbb esetben én ezért utasítok el valakit.

Ja és nem kell fullos pasikra gondolni a kinéztem alatt, átlagos hétköznapi emberek, csak pl. láttam valami apróságot ami megfogott benne.

2016. jún. 7. 20:55
 7/20 anonim ***** válasza:
64%
Ne konkrétan randizni hívd el a lányokat szerintem, csak egy találkozóra, hogy jól érezzétek magatokat, ha netán megkérdezni hogy ez egy randi akkor csak viccesen kezeld le, hogy "Szeretnéd hogy az legyen, mi? :D" , vagy valami hasonlóval :) De a lényeg hogy nem randira hívod, hanem csak egy talira :)
2016. jún. 7. 21:01
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

"mert adjunk már esélyt mindenkinek"

ez mekkora sz@r duma!

Nem, nem kell minden áron párkapcsolat. Ennyire azért nem vagyok kapcsolatfüggő!

2016. jún. 7. 21:02
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez kicsit úgy hangzik, mintha randizni kötelező lenne. Ha eljátszunk egy gondolatkísérletet, amiben tényleg az a cél, hogy mindenki kapjon egy esélyt, akkor vesszük azoknak a lányoknak a számát, akiktől randit kérnétek (ide nem tartoznak bele a kövér, kapafogú, egyéb hibával rendelkező nők és lányok) és vesszük az összes férfi számát, majd a férfiak számát elosztjuk a kiválasztott nők számával, és megkapjuk, hogy egy nőre hány pasi jut, tehát hány pasinak kellene esélyt adnia. így lesz x számú randink kilátásban, amiket elosztunk egy hónapra úgy, hogy az ne menjen a munka/tanulás rovására majd kiadjuk az ukászt ezeknek a lányoknak, hogy az esélyegyenlőség jegyében, nekik ezt kell teljesíteniük :D Nem véve figyelembe az ő kívánságaikat és azt, hogy ők amúgy mivel szeretnék eltölteni a szabadidejüket, de hát miért is vennénk figyelembe, hiszen még mindig mondhatnak a randi után nemet, persze akkor is ők lennének a szemetek.
2016. jún. 7. 21:12
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mikor társkeresőztem, naponta átlag 10 férfi hívott randira. Fizikai képtelenség lett volna ennyi emberrel találkozni, muszáj szelektálni valahogy.
2016. jún. 7. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!