Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Miért utasítotok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért utasítotok el akkor is randi meghívásokat, ha nincs párotok?

Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogyha elhívok egy lányt randira, akkor egyértelműen igent kellene mondani, mert adjunk már esélyt mindenkinek. Nem vagyok ugyan egy tízes pasi, de bányarém se vagyok. Mégis minden csaj nemet mond nekem a randira, még akkor is ha nincs párja. Oké, hogy nem mindenki akar mindig ismerkedni, de akkor is.

2016. jún. 7. 20:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én azért utasítok el fiút, ha túlságosan nyomul.Szóval ha teszem azt beszélgetünk már 20 perce messengeren és már mondja hogy de jó lenne találkozni, de látna, stb, az engem nagyon taszít. Valamint, ha van kiszemeltem. Lehet nem vagyok együtt vele, de attól még "hű" maradok, mert tudom, hogy úgysem adnék igazi esélyt a srácnak mert csak a kiszemeltemre gondolnék.
2016. jún. 7. 21:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly kérdés? :D Azért, mert ránézek a másikra és látom, hogy nem akarok vele randizni.
2016. jún. 7. 21:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Túl nyomulós vagy, értsétek meg, hogy ha nincs esély, akkor nincs.
2016. jún. 7. 22:09
 14/20 anonim ***** válasza:
11%
Ha ronda vagy, akkor ne erőltesd az ismerkedést.
2016. jún. 7. 22:19
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Hadd döntsem már el, hogy kivel/mivel akarom tölteni az időmet.
2016. jún. 7. 22:27
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem! Nem döntheted el! Te egyedül vagy, mi meg sokkal többen, mint te, meg vannak mobiltelefonjaink, susogós bűrkabátunk, sörhasunk, jelzálogkölcsönünk..... mi kell még ?! Deizéék vagytok :*(
2016. jún. 8. 08:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert súlyos gondokkal kell most foglalkoznom, ami fontosabb, mint egy kapcsolat. Nem fér bele az életembe egy kapcsolat most. Meg a férfiak se voltak túl segítőkészek a problémák felmerülésénél, sok a rossz tapasztalatom. Csak addig foglalkoztak velem, amíg mosolygós voltam, amikor volt valami komoly gond,

leléceltek. Nincs szükségem erre.

2016. jún. 8. 11:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Játsszunk el a gondolattal, hogy egy szingli nő mindenkinek ad "esélyt". Ez esetben mindenki MÁSNAK is esélyt ad, nem csak neked! Gondolj bele: mennyivel lennél előrébb akkor, ha tudnád, hogy előtted-utánad még sorbanállnak a randipartnerek?

Amúgy ha ilyesmire vágysz, vannak erre alkalmas platformok, például a rapidrandit erre találták ki. Ott mindenki kap lehetőséget egy rövid személyes beszélgetésre, bemutatkozásra. Járj ilyen eseményekre és meg van oldva a problémád!

2016. jún. 8. 11:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Amíg te nem hívsz el minden lányt randira (gyengébbek kedvéért: nem adsz mindenkinek esélyt), addig mi jogon várod el a lánytól, hogy minden meghívásra igent mondjon?
2016. jún. 8. 21:46
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
16, igazad van. Én szégyellem magam a többi nő nevében is. Ha még meghívnál egy télifagyira vagy vennél egy zacskó szotyit és ülnék a panel mögött a pinpong asztalon az lenne az álomrandi.. ennél többre senkinek sem szabadna vágynia.
2016. jún. 8. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!