Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres egyik pasi sem a randi után?
Figyelt kérdés
Őszintén nem értem, hogy mi a baj velem, illetve az sem esik jól, hogy miért játsszák meg magukat örökké... Mert mindig az van, hogy jól sikerül a randi, tök jól elbeszélgetünk, csók is van, (volt akivel vagy fél órán át csak csókolóztunk) látom rajtuk, hogy tetszem nekik, aztán sosem keres utána egyik sem, vagy maximum haverság lesz belőle...
Olyan elegem van már az egészből. Mindig mikor elmegyek valakivel, már tudom előre, hogy felesleges, mert úgy sem fogok kelleni neki. :S
Ennyi informaciobol nehez megmondani :) Lehet hogy olyan jol nezel ki hogy megijeszted oket.
2016. jún. 6. 12:17
2/12 A kérdező kommentje:
Hát azt kétlem. Sokkal jobb csajok vannak nálam, bár azt mondják, hogy elképesztő kisugárzásom van.
2016. jún. 6. 12:18
3/12 anonim válasza:
De ha eleged van belőle, miért nem szünetelteted dolgot egy kicsit!?
2016. jún. 6. 12:20
4/12 anonim válasza:
Akkor lehet hogy tul ramenos vagy vagy tulsagosan ragaszkodos. Elso randin fel oraig csokolozni ele ramenos dolog.
2016. jún. 6. 12:21
5/12 Blade Bone válasza:
Ismerkedj társkeresőn. :)
2016. jún. 6. 12:23
6/12 A kérdező kommentje:
Nem megyek örökké, eltelik közte mindig pár hónap.
Nem én kezdeményeztem azt a hosszú csókot.
2016. jún. 6. 12:25
7/12 anonim válasza:
Ne haragudj a kérdésért, csak segíteni próbálok ezzel, de nem beszélsz hülyeségekről ugye? Nekem egyszer volt olyan, hogy minden szó nélkül eltűntem, bánom is azóta, mármint nem azt, hogy nem folytattam, hanem, hogy nem voltam korrekt. De mentésemre legyen szólva, hogy a csaj olyan hülyeségeket kérdezett, mondott, hogy hazafele gyorsítani kellett, mert idegbaj kerülgetett :DD A konkrét esetet leírom privátban ha szeretnéd. 22/F
2016. jún. 6. 12:37
8/12 anonim válasza:
Nő vagy, nem vagy csúnya, jó a kisugárzásod, szóval úgyis kelleni fogsz majd valakinek. Hasonló tulajdonságokkal egy férfi lehet, hogy sose talál barátnőt.
2016. jún. 6. 12:51
9/12 anonim válasza:
"Lehet hogy olyan jol nezel ki hogy megijeszted oket"
Ilyen nincs. Persze, az lehet, hogy valaki nem mer kezdeményezni egy szép nőnél, de ha már randiig eljutott a dolog, akkor ez nem reális semennyire.
2016. jún. 6. 12:53
10/12 A kérdező kommentje:
8: Már 2,5 éve szingli vagyok. Valahogy mostanában nem megy ez a dolog. Amik meg voltak kapcsolataim gimiben, azokat meg inkább nem nevezném kapcsolatnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!