Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy is van ez? A nők elvárják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez? A nők elvárják, hogy a pasi fizessen nekik mindent az első talin is, még akkor is, ha aztán a leányzó benyögi, hogy neki nem is esete a srác?

Figyelt kérdés
Az egyik itteni hölgy kérdéséből egyértelműen ez jött le... Szóval, ha egy pasi semmire nem számithat a nőnél, akkor is tejelnie kellene neki, mert úgy illik? Mégis mire fel várja ezt el sok nő?

2016. máj. 28. 18:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
11%
Ezt látják a tévésorozatokban. Álomvilágban élnek.
2016. máj. 28. 18:32
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem alapvetően nem várják el, hogy a pasi fizessen mindent, amelyik meg elvárja az csak a pénzre megy, jobb is elkerülni. Igazából a társadalmi beidegződéssel van a gond hogy a férfinek udvarolni kell, meghívni egy italra, fizetni mindent, és ezért is ilyen elterjedt ez a dolog. De pont hogy hülyeség ez hogy kompenzálni kell, mert ez hülyeség, ezt az előző kérdésben is leírtam, és most is tartom magam a véleményemhez :) persze ez nem is azt jelenti hogy smucignak kell lenni, ne értsetek félre :)
2016. máj. 28. 18:35
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
És te mégis mire fel kezeled üzletként a kapcsolatokat és akarod megvenni a nőt?
2016. máj. 28. 18:48
 4/17 anonim ***** válasza:
78%

Könyörgöm, mikor halnak már az ilyen kérdések. Ki a fene mondta, hogy az első néhány alkalommal vagyonokat kell költeni egy férfire/nőre. I, kell nem adósságba verni magatokat.

Ha megy ennyire megterhelő egy "pohár szóda" kifizetése minek eljárni, ki kell ülni egy csapvizes kulaccsal a parkba :D és ott cseverészni.

2016. máj. 28. 18:50
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Olyan ideges lettem, hogy elgépeltem amit el lehetett.
2016. máj. 28. 18:51
 6/17 anonim ***** válasza:
31%
Ja persze hogy ez volt a kérdező célja, akkor tűrje csendben hogy szétoffolom .)
2016. máj. 28. 18:51
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

Már nem azért de tényleg,ki mondta hogy tízezreket kell elverni egy randin?

Azért ne legyél már annyira suttyó hogy sajnálsz 2 gömb fagyit vagy mit tudom én mit attól a lánytól akivel ismerkedni akarsz.

Nekem eddig a "legdrágább" randim kb 1600 ft volt,vettem neki egy gyrost,ez aztán a pénzéhség :D

Más,jobb esetbe kb 2-3 randid van egy hónapba,de ez nálam extrém esetnek számít már.

Nem igaz hogy férfi társaim legtöbbje már ebből is problémát csinál...

2016. máj. 28. 18:58
 8/17 anonim ***** válasza:
36%
#4 az iható csapvíz is pénzbe kerül, a műanyag palackról nem is beszélve.
2016. máj. 28. 19:07
 9/17 anonim ***** válasza:
37%

Úgy illendő, hogy az fizet, aki elhívja a másikat valahová (ha elhívom a kollégámat/haveromat/anyámat/egy ismeretlent valahová, akkor nyilván én állom a számlát) szóval, az mivel az első alkalmakat általában a pasi kezdeményezi, ezért az illem szerint neki is kéne fizetni. DE ez nyilván nem túl szerencsés a pasiknak, ezért kezd általánossá válni, hogy randikon mindenki fizeti a saját részét.

De akár le is szögezheted a randi elején, hogy te csak a saját részedet fogod fizetni, amivel kiszűrheted azokat, akik csak az ingyen kajáért találkoztak veled.

Mondjuk az sem túl igazságos, hogy csak a nőket okoljátok ezért az életszemléletért, mert vannak férfiak is, akiknek megalázó, ha egy nő fizet. (lásd: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz.. "FÉRFI FIZESSEN. Mivé lesz ez a világ? Randiról beszélünk!!!! 24F" )

2016. máj. 28. 19:10
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Azért alakult ki az a szokás, hogy a férfinak kell mindent állni a randikon, mert 100 évvel ezelőttig a legtöbb nő nem rendelkezett saját jövedelemmel, így az egyetlen, aki fizetni tudott egy-egy találka során az a férfi volt. Erre épült a legtöbb vendéglátóipar, vagyis arra, hogy férfiak nők kedvéért fizetnek olyan szolgáltatásért, amit ők maguk soha vagy csak ritkán vennének igénybe. Egy férfi magától sose menne flancos étterembe és sose fizetne egy tál levesért 5000 forintot, de mivel ott van fölötte az a nyomás, amit a fentebb említett "férfiak fizetnek" szokás generál, így kénytelenek kifizetni, ugyanis ha nem tennék meg mindenki egy kisstílű skótnak hinné őket. A vendéglátóipar nagyon is tisztában van ezzel a jelenséggel, éppen ezért is mernek olyan irreális árakat szabni amúgy jelentéktelen dolgokra, ugyanis ha eljön a randi ideje, akkor a férfi a rá nehezedő nyomás miatt úgyis ki fogja fizetni.

Ez a szokás még manapság se halványult el, vagyis egy olyan korban, ahol a nők nagy részének már önálló keresete. Nos, ahogy a bunkó virginiai fehér suttyók mondják: "kiveheted a n1ggert a gyapotmezőről, de sose veheted ki a gyapotmezőt a n1ggerből", vagyis hiába szükségtelen már az, hogy a férfiak fizessenek, ez a szokás már annyira beleivódott a társadalmunkba, hogy annak ellenére, hogy már nem kéne gyakorolni, még mindig az van, hogy a legtöbb férfi fizeti a randikat és a legtöbb nő ezt tűri. Nemcsak a vendéglátósok vannak tisztában ezzel a szokással, hanem a nők is. Tudják nagyon jól, hogy egy randi során, pláne ha azt már emberek is látják, szinte bármit kérhet a férfitól és a férfi azt teljesíteni fogja a fentebb említett szokás miatt, ugyanis egy férfinek nagyon fontos a büszkesége és nem engedheti meg magának, hogy emberek szeme láttára bélyegezze egy nő zsugorinak.

2016. máj. 28. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!