Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Első randin rossz néven veszitek, ha megérint, megfogja a kezeteket, meg akar csókolni titeket a pasi?
Ezt szerintem nem lehet előre eltervezni, majd ahogy a helyzet adja magát. Erőltetni semmiképp nem kell egyiket sem, mert az nem hiszem hogy bárki is jó néven venné. Érdemes talán fokozatosan próbálkozni a fizikai kontaktus teremtésével, pl a vállát megérinteni, vagy ilyesmik, és aztán ha nincs a lány ellenére akkor át is lehet karolni... De ezt majd úgyis adja a helyzet.
Én a 3-ből 2 első randin is csókolóztam a pasival, úgy mentem mindkét randira, hogy lesz ami lesz, semmit sem tervezgettünk.
Lehet fura vagyok, de szerintem a csók oké, ellenben a kézfogás intimebb. Számomra legalábbis. Akinek fogom a kezét, akit simogatom ilyesmi azt őszintén, szeretetből teszem. Ha az első randin teszi ezt a srác az olyan mű. Egyikünk se érez még semmit valószínűleg.
Egy csók az inkább próba nálam az első randin. :D persze nem azt mondom hogy ne legyen csók közben semmi érintkezés csak valahogy az ilyen kézenfogva sétálás meg ilyesmi nagyon korai.
Barát zónába meg akkor is kerülhetsz ha smároltok. :) ne próbáld meg megérteni a nőket.
Ja, mert a férfiaknak talán nincsenek érzéseik vagy olyan egyszerűek mint a szög? Nem hinném. Vagy ők csak akkor smárolnak ha életük szerelmét látják? Ezt sem hinném. Semmivel sem érthetőbbek ők sem a másik nem számára.
A legtöbb embernek meg a csók is csak szeretetből történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!