Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nők, őszintén, nektek ha elsőre nem jön be egy pasi külsőleg, akkor 2. randi kizárva?
Ha jót akarsz neki, akkor nem engeded a 2. randit.
Ő is megérdemli, hogy ne csak valami szarba vett húsdarab legyen, aki ló helyett a szamár. Hidd el, nem ezt érdemli..
Amikor társkeresőztem, minden randira úgy indultam, hogy nem tudhatom, mi lesz belőle. Lehet, hogy barátság, kellemes ismerősi viszony, vagy párkapcsolat. (Ezt tisztáztam a másik féllel is még a találkozó előtt.)
Ilyen esetben ha valaki nem vonzott, de emberileg szimpatikus volt, lehetett belőle újabb találkozó, és jó eséllyel kialakult egy jó barátság. (Volt ilyen.)
Viszont ha azt éreztem a másikon, hogy ő kimondottan CSAK párkapcsolatban tud gondolkodni, akkor inkább nem lett második randi.
En adnek neki meg egy eselyt, volt mar ra pelda h kesobb bejott valaki aki eredetileg nem tetszett:-)))
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!