Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem, egy srácot ez volt a 2. randi, nagyon beleszerettem belsőleg! , de külsőleg nem tetszik, meg alacsony. Most ilyenkor mi van?
"Az emberek nem tudják megbecsülni mások belső értékeit! Én viszont annál inkább!"
(Hasfelmetsző Jack)
Belülről Ő az igazi,kivülről nem tetszik, Ő viszont "többet "akar
Neked fontosabb a külső ezért jobb ha beletörödsz hogy ebből se barátság, se párkapcsolat nem lesz
Most erre mit mondjunk? Egy embert nem a belseje és nem a küljese alkot, hanem minden együtt. Döntsd el, mindez együtt tetszik vagy sem. Meg azt, hogy neked nem tetszik, vagy a barátaidnak nem fog, és attól parázol, mit gondolnak rólad.
És még egy tanács: ne hidd, hogy ismered. Ismerni akkor fogod, ha már 1-2 éve együtt éltek. Vagy még akkor sem. Te elképzeltél magadnak valakit, és belé vagy (?) szerelmes, de máris vihar van a biliben, mert a külseje nem olyan, mint amilyet elképzeltél.
küldd a fenébe. Hiszen neked semmi sem elég, najó Brad gondolom elég lenne...nem?
Akadékoskodsz olyan dolgokon, amin alapban nemnagyon kellene, mivel egy alap értékelési sorrendben Qvára hátul vannak(szerintem). Azon az 1cm-en ha így képes vagy kiakadni, akkor ez van. Jobb lányt érdemel.
Ha találkozni akar másodszorra is, mit vársz? Hullahoppkarikát? Naná, hogy ismerkedni akar. Ha te nem, akkor mondd meg neki, amíg nem fog jobban ragaszkodni.
Basszus , épp most szőkítettem be magam :(
Bebuktam ...
Egyébként meg attól függ mennyire nem tetszik . Ha pl az öltözködése nem jön be vagy csak az hogy talán kicsit alacsonyabb akkor nem kéne lemondani róla , de ha valami olyan amit nem tudsz megszokni illetve nem lehet könnyen javítani rajta (extra elálló fülek pl vagy mittom én) akkor ne erőltesd .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!