Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a baj? (Hölgyek)
Természetesen velem... Az a baj,hogy ez már csak a végső elkeseredés. Pedig mindig pozitív voltam... De,ez már nekem is sok...
Szóval tisztában vagyok vele, hogy mindenki mást keres, más az ideálja. De, hogy ennyire nincs senki az egész országban, akivel megfelelnénk egymásnak, hihetetlennek tartom.
Sokan sírnak, hogy nem találnak rendes pasit. A rendes pasik sírnak, hogy nincsenek rendes nők. Komoly bajok vannak a fejekben.
Alapjában véve,itt vagyok én. Társkeresőztem, ismerkedtem, nem vagyok buta. Megvan minden bennem, amit egy nő általánosan kereshet. Felnőttként gondolkodom (Bár,ezt a kérdés alapján megkérdőjelezik) Szóval egy normális pasi. Kinézetre sincs gond szerintem.
Tényleg nem tudom, mi lehet a baj... :( Alapjában véve,tőlem kevés pozitívabb ember van, de ez már tényleg a végső elkeseredés határát súrolja...
Köszönöm a válaszokat! 25+/F
Én se tudom mi baj van, mert nem ismerlek. Ennyi alapján ezer meg egy olyan dolog lehet, ami miatt nem jöhetsz be a nők többségének.(Ez a "minden megvan bennem, amit egy nő kereshet" dolog nekem fura. Lehet, hogy nem jól tudod, mit keres egy nő, és csak azt hiszed, hogy olyan vagy, amit a nők akarnak, mert tévképzeteid vannak arról, mit akarnak)
De az is lehet, hogy túl jó vagy nekik. Néha az is hátrány. :D
Azért sok sikert, nem kell elkeseredni! (Mondanám, hogy még fiatal vagy, de a 25+ lehet 26 meg 70 is :D)
Ne vedd túl görcsösen az ismerkedést, legyél nyitott, és akkor nem lesz gond.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem vagyok még 30. Nem keresek görcsösen, csak a folyamatos sikertelenség, elkaszálás,eltűnés nagyon bosszantó.
Volt már kapcsolatom. Nem egy.
Az oldalon nagyon nem működik, mivel eléggé felhígult a dolog a kanos 14 évesek és egyéb fura emberek miatt.
Így, egy sima levélre sem válaszolnak sokszor.
Van hobbim, sportolok is. Járok emberek közt, születnek új ismeretségek.
Önértékeléssel sincs gond, szerintem. Illetve külső visszajelzések alapján.
Az aktív pihenés híve vagyok. Bár,néha lehet otthon ülni.
Határozott személyiség vagyok általában. De, most tanácstalan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!