Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy rendes lányt?
Figyelt kérdés
Szóval 29 éves pasi vagyok és képtelen vagyok egy normális párkapcsolatot összehozni. Egy lány barátom szerint teljesen normális és külsőleg is vállalható vagyok.2016. máj. 22. 07:41
1/7 anonim válasza:
A híd alatt, a híd alatt, a Margit híd alatt, ott laknak a Margit híd alatt.
Ha teljesen vállalható vagy szerinte, akkor hogyhogy nem jöttetek még össze?
2/7 anonim válasza:
Sehol. A rendes lányok 18 év felett mind foglaltak, mert nagyon kevés van belőlük, viszont nagyon nagy rájuk az igény.
4/7 anonim válasza:
Kegyesen hazudik a barátod. Ha ő nincs kapcsolatban és valóban vállalható lennél már összejött volna veled.
5/7 anonim válasza:
Nehéz találni normális,rendes társat találni,
ne add fel,ismerkedj sok helyen és majd előbb utóbb rád talál a szerencse!
sok szerencsét kívánok neked!
6/7 anonim válasza:
2-essel nem értek egyet
Próbálj meg neten ismerkedni például :)
7/7 A kérdező kommentje:
Próbálok ismerkedni mindenféle helyeken még neten is.
A 4. Válaszolónak üzenem hogy a lány barátomnak van pasija.
2016. máj. 22. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!