Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol talalhatnek szingli es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol talalhatnek szingli es rendes lanyt? Ki maganyos még? 28F

Figyelt kérdés
szeretnek egy lanyt aki rendes es elvihetem moziba,vacsorazni, akinek nem csak a szex a lenyeg, aki hàzias.... De felek ismerkedni, mert csalodok
2013. febr. 5. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:

de most nem arról van inkább szó, hogy semmilyen lányt nem tudsz összeszedni? Se rib-ancosat, se konzervativat, se csúnyát? Nem tudom észrevetted e, hogy kb semmit nem tudsz nyujtani egy nőnek, amiért oka lenne veled lennie. És még te jössz elvárásokkal, hogy a csaj milnye legyen.

Most akkor mondd már meg, hogy amugy szexre összejönne veled bárki, ha már igy leirod, hogy ne csak az legyen a lényeg?

2013. febr. 5. 18:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, de en ugy nem tudok egyutt lenni lannyal, csak szerelembol
2013. febr. 5. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:

na nekem ez furcsa már igy kezdetböl, mert:

"De felek ismerkedni, mert csalodok" jellegű mondatokkal nem szoktak dobálózni az un. "játékosok", akikkel csak ugy dugnak csajok.

2013. febr. 5. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:
az a véleményem,hogy minden lány csak felszines kalandot keres,de én komolyat szeretnék....
2013. febr. 5. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
tehát nem a tapasztalatod?
2013. febr. 5. 19:47
 6/8 A kérdező kommentje:
basszus te mindenbe belekötsz.DE TAPASZTALATOM ÍGY MUTATTA
2013. febr. 5. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is magányos vagyok :( 19/F
2013. febr. 6. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:

" Nem tudom észrevetted e, hogy kb semmit nem tudsz nyujtani egy nőnek, amiért oka lenne veled lennie. "

Ha egy nőnek nem érték a rendesség, és hogy nőnek nézik, és tisztességesen bánnak velük, na meg szeretik őket, AZ EGY K_RVA!

Te meg nem látsz értéket a kérdezőben, mert neked mások az értékek, amik valójában nem értékesek. Pl. BMW, pénz, külsőségek. Én többet szűrtem le a kérdező értékéből, neked még ez sem ment.

2013. febr. 15. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!