Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok nudli pasi?
A kérdésem nem provokáció, csupán a tapasztalataimat írom le, biztos a nők sem tökéletesek de ez a kérdés most a "férfiakról" szól.
-Szóval 10 ből 9-nek semmit nem jelent a hazája, ha háború törne ki vagy az otthonát fenyegetnék úgy futna mint a nyuszi.
-10-ből 9 képtelen megvédeni a barátnőjét, ha konfliktus helyzet van inkább elfutna. (Nő létemre nem először fordult már elő hogy én védtem meg fizikailag a pasimat egy másik pasitól)
-rengeteg pasi fantáziál arról hogy a barátnője idegen férfival szexel
-rengeteg pasi fantáziál az alávetett (szub) szerepről
-elterjedt a pasik között ez a SWAG kultura, ami azt jelenti Secret We Are Gay, vagyis titokban melegek vagyunk
-sokan vesznek női ruhát, többet töltenek a tükör előtt mint egy nő
-terjed a metroszexualitás
-rengeteg a biszexuális
-a többség oda se mer menni egy nőhöz
-a többség ha egy nővel beszél dadog, izzad, minden baja van
Komolyan mik ezek? Miért ilyenek a pasik? Ráadásul ha a nők inkább néger vagy ázsiai pasit választanak kitör a botrány hogy csúnya bevándorlók miatt nincs nőm, meg ilyen hülyeségek... Hová tűntek a férfias férfiak? Miért ilyen 20+, 30+ éves kisfiúk rohangálnak az utcán?
"terjed a metroszexualitás " Az mi?
"rengeteg a biszexuális" Én nem. Szerintem több a leszbikus mint a bu..zi
"a többség oda se mer menni egy nőhöz" Én sem, a sok lekoptatás miatt
"a többség ha egy nővel beszél dadog, izzad, minden baja van " nem dadogok, nem izzadok.
Jöjjön hozzám a nő, ha akar valamit. A nők oda mernek menni egy férfihoz? 1% alatt állnak ilyen jellegű bátorságban.
" ha a nők inkább néger vagy ázsiai pasit választanak kitör a botrány " Nem jellemző, hogy egy átlag GoldDigger egy csóró nagyfarkú feketét választ. Jellemzőbb a férfiak részéről a szláv szépségek importja.
Nem tudtam pontosan mely szavakbol tevodik ossze a SWAG...kiveve a gayt...az valahogy leesett az oltozekukbol.
Koszi:)
De, ez provokáció. Melyik országból jöttél, ahol azt tapasztaltad hogy kitört a háború, és 10-ből 9 férfi elfutott mint a nyuszi? Pontosan hányszor támadott meg téged pasi, ami miatt neki kellett megvédenie téged, de nem tette? Gondolatolvasó vagy? A többi már akkora ohaszság hogy inkább elmentem fürödne.
OYAS - na találs ki mit jelent!
Fiúk; erre mondják, hogy akinek nem inge, nem veszi magára.
Ti rendesen felöltöztetek...
Menjen oda a csaj?!
Pfff... még mit nem.
Sajnos nőként hasonlóakat tapasztalok.
Párom pont az a férfias férfi, akire vágytam. Ez nektek "az izomagyú bunkó, aki csak dugni akar", én meg "a hül.ye pi.csa, akinek az agresszív bunkók kellenek".
Ott tartunk, hogy szégyen férfinak lenni, vagy nőként férfira vágyni.
[szarkazmus]]
Tiszta szerencse, hogy a nők olyan ki****ottul tökéletesek és nincs velük semmi baj.
[/szarkazmus]
Azt is bírom amikor valaki leírja, hogy nem akar provokálni senkit, majd tucatszor egymás után mást se tesz...
Hát pedig az én tapasztalataim is azt mutatják, hogy igaza van.
Nem vagyok egy topmodell nő, átlagos, kedves vagyok, mégis a korosztályom megijed tőlem körülbelül. Ja, hogy én szoktam otthon szerelni? Jaaa? Hát ők csak gépen játszanak. Főzni? Á, nem, majd anyuci, lehetőleg életük végéig. Dolgozni? Minek, eltartják őket, vagy majd fölvesznek ösztöndíjat, mert úgyis annyit tanulnak, hogy már 2 év csúszásban vannak az egyetemen. Ezek 20-on éveik elején járó egyetemita fiúk. (Egyébként sok lány szaktársam is ilyen.)
Én mindig azt mondom, hogy egy a baj, hogy a felelősségvállalás zéró manapság a többségnél, és ez elég szomorú. Így mást nagyon nem is lehet várni. Gondolj bele, nincs semmi értékem, akkor elkezdek ezerrel a külsőmmel foglalkozni. Vagy gyáva p.cs vagyok, akkor elvárom, hogy ha már a nők "ilyen feministák", ők szedjenek fel minket. Valahol innen erednek ezek szerintem.
a kérdéseid nagy része csak fantázia.
háború nem lesz, ha meg lesz, akkor majd meglátod. akit arra köteleznek, hogy háborúzzon, nagy eséllyel fog is.
statisztikák nincsenek biszexualitásra, nem is lehetnek.
utánanéztem, hogyan tevődik össze a swag rövidítés. SecretLY We Are Gay. azért, mert valaki azt mondja rád, hogy b u zi vagy, attól az leszel?
igaz, hogy sok férfi és nő van, akivel úgy tűnik, nem lehet beszélgetni. vagy nem lenne jó velük élni.
na és? keress tovább. én is azt csinálom.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!