Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok nudli pasi?
A kérdésem nem provokáció, csupán a tapasztalataimat írom le, biztos a nők sem tökéletesek de ez a kérdés most a "férfiakról" szól.
-Szóval 10 ből 9-nek semmit nem jelent a hazája, ha háború törne ki vagy az otthonát fenyegetnék úgy futna mint a nyuszi.
-10-ből 9 képtelen megvédeni a barátnőjét, ha konfliktus helyzet van inkább elfutna. (Nő létemre nem először fordult már elő hogy én védtem meg fizikailag a pasimat egy másik pasitól)
-rengeteg pasi fantáziál arról hogy a barátnője idegen férfival szexel
-rengeteg pasi fantáziál az alávetett (szub) szerepről
-elterjedt a pasik között ez a SWAG kultura, ami azt jelenti Secret We Are Gay, vagyis titokban melegek vagyunk
-sokan vesznek női ruhát, többet töltenek a tükör előtt mint egy nő
-terjed a metroszexualitás
-rengeteg a biszexuális
-a többség oda se mer menni egy nőhöz
-a többség ha egy nővel beszél dadog, izzad, minden baja van
Komolyan mik ezek? Miért ilyenek a pasik? Ráadásul ha a nők inkább néger vagy ázsiai pasit választanak kitör a botrány hogy csúnya bevándorlók miatt nincs nőm, meg ilyen hülyeségek... Hová tűntek a férfias férfiak? Miért ilyen 20+, 30+ éves kisfiúk rohangálnak az utcán?
Amiket felsoroltál, pont az ellenkezője vagyok, illetve megvetem.
Ezek tényleg nudlik. Kis buzeráns p.ö.csök. :D
A tiszen huszonévesek közt én is ezt látom. Ugyanakkor kivétel mindíg van. A 30-as korosztálytól kezd érdekes lenni. Ott azért akad felelősségválkalásra képes férfi.
Jaguárral ne törődj. Képtelen elszakadni a tradicionális nemi szereptől ergo a pasi csak a nő kárára lehet férfias a szemében. Mázli, hogy ez nem igaz, különben az én kapcsolatom paradoxon lenne...
Nem a nő kárára lehet férfias, értsd már meg mit mondok...
A mai férfiak azért változtak mert a nők is változnak. Mit nem lehet ezen megérteni?
Kedves kérdező, akkor haladjunk szépen sorjában:
Az, hogy itt 20 év múlva Kína vagy Oroszország lesz az szinte elkerülhetetlen tény. Nem feltétlenül háború által. Egyszerűen a rendszerváltás óta a magyar kormányok sorra egyre jobban porba taszítják kis hazánkat. És egyre mélyebbre súllyedünk.
Ha kitörne a háború ? Nem tudom, hogy te a föld alatt élsz e vagy mi lehet veled, de tisztában vagy azzal hogy 2016 van ? A mai háborúkat aligha emberek, sokkal inkább hadtechnológia vívná. Tudod arra gondolok, hogy nem i.e 2000-ben vagyunk ahol a hatalmas szakállas Gerald Buttler a kockahasával szétkaszabolja a kis a parasztokat. Megnyomnak egy gombot és szó szerint gondolat leszel.
De tudod mit ? Oké. Akkor nézzük a nagy Magyar hadsereget. Izé ilyen nincs is. Vannak hivatásos katonáink akik a natonak bohóckodnak füttyszóra, de masszív technológia nélkül szerencsétlenek semmit sem tudnának csinálni. Tudod Magyarországnak van pár vadászgépe, szerintem a ténylegesen üzembehelyezhető példányok egy, vagy két kezemen megszámlálhatóak. Amerikának például több ezer van.
Ezek után háborúznék e ? Maximum az eszemet adnám a hazának, a testemet aligha, mivel nem nehéz belátni hogy egy ilyen ocsmány alacsony férfi mint jómagam még Gerald Buttler ellen sem húzná sokáig, nem hogy a mai hadtechnológia ellen.
Látszik, hogy neked fogalmad sincs a világról, de tényleg mintha egy mesefilmben élnél...
És akkor a többire reagálva röviden:
Ha ti megkapjátok a liberális szemét bánásmódot, akkor én miért ne hordhatnék melltartót ? Miért ne rúzsozhatnám magam ?
Nökkel való beszédtől pedig nézzük csak... Ha ocsmány és alacsony vagy akkor bármit mondasz akkor lepereg rólatok. Egy idő után izzadunk mert minden próbálkozásunk olyan stresszes lesz egy idő után, mintha vizsgáznál.
Ennyi, ezért is kell elfogadni a helyzetet és alkalmazkodni hozzá. :)
-háborús konfliktusban csak reguláris hadsereg részét képező alakulatok vehetnek részt. aki nem tagja egy ilyen alakulatnak, az irregulárisnak számít, az pedig háborús bűn. tudod, manapság nem úgy működik a háború, hogy hozom a vasvillát és beleállítom az első emberbe aki szembe jön.
-nem az őskorban élünk. így a 21. században már kicsit gáz a konfliktusokat verekedéssel rendezni. nem az a selejtes aki nem tudja megvédeni magát, hanem az aki másokat megtámad.
-erről neked honnan van statisztikád?
-na és erről honnan?
-nem azt jelenti, de mondjuk kultúrának sem nevezném
-a metroszexualitás nem terjed, hanem 10 éve lejárt lemez
-biszexuálislátó médium vagy, és megszámoltad mennyi van?
-hát amilyen bunkó alpári stílusban tudja néhány nő lereagálni a kezdeményezést, én ezt nem is csodálom
Nem is fogom a véremet adni egy olyan országért, ami csak kizsákmányol. Fizetésem 30%át kapják meg a munkám után és megy havonta a semmire, miközben én vért izzadok érte!
Te biztos részt vennél a háborúban, méghozzá az élő pajzs hadművelet első sorában, akkora hazafi vagy! Kérdés mi a fenét érsz el vele?
Szerintem azért vannak még normális, férfias férfiak, de tényleg sok a pipogya, használhatatlan alak is, ahogy írtad.
Amúgy én is gondolkodtam ezen és lehet azért is van ez, mert sokszor anyuci neveli őket ("anyuci pici fia"). Vagy azért mert egyedülálló szülőként nevelte fel, vagy azért mert apával olyan rossz a kapcsolatuk, hogy apa meló után kivonta magát a forgalomból és tojt a gyereknevelésre.
A háborúsdi szerintem más tészta. Lehet attól valaki férfias, hogy nem akarja gondolkodás nélkül kiontani a vérét. Mondom ezt úgy, hogy én nőként is mennék háborúrni, de tényleg csak akkor, mintahogy valaki írta, hogy az összes politikus meg bankár (és hasonlók) élő pajzsként vonul előttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!