Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt sok pasi? Miért ilyen bunkók?
A legutóbbi eset az volt, hogy ráírtam egy fiú haveromra, hogy mi újság van vele, vissza írt egy tök kedveset, meg írta, hogy nagyon sok minden történt vele, majd másnap beszél. Válaszoltam neki, hogy rendben, kíváncsi vagyok.
Ez már 2 hete volt, azóta is ír... De ez már a sokadik eset. Miért tűnnek el folyton a pasik?
Sok pasi feledékeny. Lehet, hogy ennek a haverodnak is olyan sok dolga volt, hogy kiment a fejéből, hogy írjon neked. Te pedig elfogadhatnád, hogy nem körülötted forog a világ. Az embernek sok dolga lehet, ami miatt jó pár dolog kimehet a fejéből.
Egyébként te is ráírhatnál a srácra újra, ha annyira beszélhetnéked támadna vele. De mivel te se írtál rá,ezért nem is volt olyan fontos.
"De úgy látszik, le fogom törölni őt is."
Szóval, ha nem ír vissza két hétig, akkor már törlöd is, na de honnét? Az élők sorából? Kislány, nőlj már fel. Másnak is van élete.
26/F
Akkor meg mondjuk te is ráírhatnál.
Különben ha nem akarsz többet tőle, mit keres ez a kérdés a felnőtt párkapcsolatok kategóriában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!