Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálja ezt sok pasi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt sok pasi? Miért ilyen bunkók?

Figyelt kérdés

A legutóbbi eset az volt, hogy ráírtam egy fiú haveromra, hogy mi újság van vele, vissza írt egy tök kedveset, meg írta, hogy nagyon sok minden történt vele, majd másnap beszél. Válaszoltam neki, hogy rendben, kíváncsi vagyok.

Ez már 2 hete volt, azóta is ír... De ez már a sokadik eset. Miért tűnnek el folyton a pasik?

2016. febr. 25. 14:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mintha a nők nem ezt csinálnák :D
2016. febr. 25. 15:32
 12/15 anonim ***** válasza:
A nők is ugyanezt csinálják,de még le is oltanak...
2016. febr. 25. 15:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Le fogod törölni ezért ?! Úr Isten, hány éves vagy ?! -.-"
2016. febr. 25. 15:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Eloben is szoktatok talalkozni meg beszelni vagy csak a FB-on ?

Megmondom oszinten hogy engem pl idegesit a chateles a FB-on mert nem igazan van arra sem idom sem kedvem hogy orakat toltsek elotte es leirjam hogy mi minden tortent velem, hanem inkabb megbeszelek egy talit ha az illeto annyira fontos es eloben elmondom, arra o is fog tudni reagalni. A chat eleg szemelytelen dolog.

Es eleg sokszor pl latom hogy irtak (en is fenn vagyok allandoan mert a telefonomon ugye megy az alkalamazas, meg a gepemen is hatterben a FB de az nem jelenti azt hogy valoban fenn is vagyok az oldalon) de pl akkor epp nincs idom visszairni, aztan sokszor van hogy elfelejtem...

2016. febr. 25. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Tudod(?), a kor előrehaladtával az embernek egyre többfelé kell szakadni, ezek között pedig a kényszerűen választott fontossági sorrend alapján választ az illető.

Talán ő is itt tart, talán még nem, ezt te tudod.

Mondjuk sokat elárul, hogy "ráírsz" , mert a haverság ma ezt jelenti eszerint, semmi személyeset, és mivel nem válaszolt (ha sok dolog történt előtte, akkor nem lehet, hogy utána is sok dolog történt, azaz zajlik az élete), akkor bunkó, és ha ez így megy, akkor törlöd, azután nem vagytok haverok...

Röhej, de persze más generációba tartozol. Én évekig nem beszélek esetleg egyesekkel, mert ilyen az élet, de, ha mégis összefutunk, és az idő is engedi, akkor akár az előző beszélgetés úgy folytatódik, mintha el sem telt volna az idő.

Kevesebb csalódás érhet, ha úgy teszel mások irányába, hogy nem vársz cserébe semmit, azaz tudatosul benned, hogy az erre áldozott idő és energia alapvetően nem térül meg, nem tér vissza. Sok elvárás = sok csalódás és elpazarolt energia. Elvárás nélkül viszont bármilyen viszonzás az élet apró öröme, hogy neki is sikerült időt szakítani.

2016. febr. 26. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!