Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok nudli pasi?
A kérdésem nem provokáció, csupán a tapasztalataimat írom le, biztos a nők sem tökéletesek de ez a kérdés most a "férfiakról" szól.
-Szóval 10 ből 9-nek semmit nem jelent a hazája, ha háború törne ki vagy az otthonát fenyegetnék úgy futna mint a nyuszi.
-10-ből 9 képtelen megvédeni a barátnőjét, ha konfliktus helyzet van inkább elfutna. (Nő létemre nem először fordult már elő hogy én védtem meg fizikailag a pasimat egy másik pasitól)
-rengeteg pasi fantáziál arról hogy a barátnője idegen férfival szexel
-rengeteg pasi fantáziál az alávetett (szub) szerepről
-elterjedt a pasik között ez a SWAG kultura, ami azt jelenti Secret We Are Gay, vagyis titokban melegek vagyunk
-sokan vesznek női ruhát, többet töltenek a tükör előtt mint egy nő
-terjed a metroszexualitás
-rengeteg a biszexuális
-a többség oda se mer menni egy nőhöz
-a többség ha egy nővel beszél dadog, izzad, minden baja van
Komolyan mik ezek? Miért ilyenek a pasik? Ráadásul ha a nők inkább néger vagy ázsiai pasit választanak kitör a botrány hogy csúnya bevándorlók miatt nincs nőm, meg ilyen hülyeségek... Hová tűntek a férfias férfiak? Miért ilyen 20+, 30+ éves kisfiúk rohangálnak az utcán?
Sokszor az ösztönös, kontroll nélküli és nem különösebben intelligens viselkedést azonosítják a nyers férfiassággal, ezért menők a feketék, arabok az iskolázott magyar nőknél, akik besokalltak a magyar férfiak aggódásából, mit mondjak neki, hogy hívjam el, jaj, nem tudom...
Egy barátnőm évek óta mondogatja, hogy férfias, határozott párt akar. Néztünk egy filmet, ahol a nőnek egy férfi ajándékokkal meg intellektuális szöveggel udvarolt, és otthagyta őt egy olyanért, aki meglátta az ablakból, odament, ráugrott és megkefélte a konyhában. Erre nagy lelkesen mondta a barátnőm, hogy ez az igazi férfiasság. Meglepődtem, mert közben családra vágyik meg kulturális élményekre a leendő párjával.
Szerintem a hazaszeretet megfér a biszexualitással, és teljesen mindegy, rózsaszín ingben és csőfarmerben énekli-e egy férfi a Himnuszt, ha átéléssel teszi, illetve az is férfivá teszi a férfit, hogy azt veszi fel, amit jónak lát. (Persze ha ízléssel válogat, akkor meg fogja kapni, hogy bzis, ez sem jó, ugye.)
Azt is látom, hogy aki lazán odamegy egy nőhöz és lehengerli, az vígan lehengerel öt másikat is párhuzamosan, és akkor meg a hűtlenségére megy a panasz.
A médiahatásnak is nagy a szerepe szerintem. Ha minden útszélen többméteres plakátokon vonaglanak a szinte meztelen nők, hogyan várjuk el, hogy a férfiak egy kivillanó bokától felizguljanak, és a kávéház felé irányítsák hintajukat, amiből kisegítik a napernyős finom hölgyet.
Én jó néven venném, ha iskolai oktatás keretében lennének ilyen ötletbörzék fiúknak, hogyan kezdeményezzünk egy randit, hogyan menjünk oda nekünk tetsző személyhez, lányoknak meg, hogy hogyan fogadjuk az udvarlást a női tartást megőrizve. Az önbizalmat tanulni, gyakorolni kell, nem mindenki születik vagy szocializálódik úgy, hogy úgy érzi, ő a Jani.
Szerintem te más Bolygóról jöttél kérdező.
Teljesen más egy háború és teljesen más az ha az ember nem mer egy nőhöz közeledni.
Na figyelj, ezt most találtam ki:
Olyan sötét vagy hogy már Hawking-sugárzás áramlik ki a fejedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!