Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a nők, hogy minden pasi csak a szexet akar, meg minden pasi bunkó stb, amikor csomó rendes pasi van?
Pont azért amiért az itteniek meg azt hajtják, hogy mindenk nő pénzéhes k@rva. Mert ezt tapasztalaták.
A nálam bepróbálkozók közül is legalább 4x annyi a lyukvadász hazudozó mint a normális. Társkeresőről is azért töröltem magam mert annyi szexfelhívást és disznó levelet kaptam, hogy elvesztettem volna a hitem a férfiakban ha maradok. Úgy 3 hétig bírtam, én birka udvariasan válaszoltam mindenkinek és tudod mi derült ki? Hogy a látszólag normális levelet írók is tudnak anyázni ha elutasítom mert pl 400km-re lakik tőlem.
Aki tényleg normális volt és mondjuk elérhető közelségben ott randi is volt, végül nem jöttünk össze, de kellemesen eltöltöttük az időt.
Az a legviccesebb, hogy már maga a kérdés is általánosítás a nők felé.. "Kedves női nem, csunya dolog ám általánosítgatni a férfiakkal kapcsolatban"
Ha majd nem írnak ki naponta 40 kérdést arról, hogy miért rosszak/pénzéhesek/ribik/prűdek A Nők, akkor majd rátérhetünk erre a szereotípiára is, amit a nők hangoztatnak (sokkal halkabban és ritkábban) a pasikról.
Nem szeretem az ilyen uszító, sztereotip kérdéseket, de elgondolkodtál. Végig gondoltam a volt osztálytársaimat/ csoporttársaimat / munkatársaimat, hogy közülük mennyi volt ténylegesen rendes. Kb 100ból 10et mondanék tényleg normálisnak, nem csak magát normálisnak hirdetőnek vagy megjátszónak. Persze ez nem kőbevésett statisztikai adat, csak elgondolkodtattál.
"küldik az intelligensnél intelligensebb leveleket" -> ez viszont elég társkereső szagú, már pedig ott tényleg nem hiszem, hogy normálisak megfordulnak :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!