Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok nudli pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok nudli pasi?

Figyelt kérdés

A kérdésem nem provokáció, csupán a tapasztalataimat írom le, biztos a nők sem tökéletesek de ez a kérdés most a "férfiakról" szól.

-Szóval 10 ből 9-nek semmit nem jelent a hazája, ha háború törne ki vagy az otthonát fenyegetnék úgy futna mint a nyuszi.

-10-ből 9 képtelen megvédeni a barátnőjét, ha konfliktus helyzet van inkább elfutna. (Nő létemre nem először fordult már elő hogy én védtem meg fizikailag a pasimat egy másik pasitól)

-rengeteg pasi fantáziál arról hogy a barátnője idegen férfival szexel

-rengeteg pasi fantáziál az alávetett (szub) szerepről

-elterjedt a pasik között ez a SWAG kultura, ami azt jelenti Secret We Are Gay, vagyis titokban melegek vagyunk

-sokan vesznek női ruhát, többet töltenek a tükör előtt mint egy nő

-terjed a metroszexualitás

-rengeteg a biszexuális

-a többség oda se mer menni egy nőhöz

-a többség ha egy nővel beszél dadog, izzad, minden baja van

Komolyan mik ezek? Miért ilyenek a pasik? Ráadásul ha a nők inkább néger vagy ázsiai pasit választanak kitör a botrány hogy csúnya bevándorlók miatt nincs nőm, meg ilyen hülyeségek... Hová tűntek a férfias férfiak? Miért ilyen 20+, 30+ éves kisfiúk rohangálnak az utcán?

2016. febr. 27. 04:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy nem veszem magamra, sőt kikérem magamnak a normális, hetero férfitársaim nevében,hogy mindenféle kis homi, SWAG női ruhát hordó kis senkikhez hasonlítsanak minket, még véletlenül sem forduljon meg a fejetekben ilyesmi ezentúl!
2016. febr. 27. 09:08
 12/40 anonim ***** válasza:
21%

Akkor támogasd, hogy térjen vissza a 300 évvel ezelőtti társadalmi rendszer férfiak és nők között.

Mert úgy tűnik mégis azok a férfiak kellenek akik agresszívak, balhésak és elnyomók. Tudod a 2 rendszer nem egyeztethető össze. Változik a társadalmi réteg, olyan ez mint a libikóka. Ha a nők magabiztosabbak, a férfiak kevésbé lesznek azok.

2016. febr. 27. 09:15
 13/40 A kérdező kommentje:

"Melyik országból jöttél, ahol azt tapasztaltad hogy kitört a háború, és 10-ből 9 férfi elfutott mint a nyuszi?"

Mondjuk ebből a kérdésből:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes_..

De korábban rengeteg hasonló kérdés volt, és kb 10-ből 9 futna mint a nyuszi...

2016. febr. 27. 09:17
 14/40 anonim ***** válasza:
76%
9-es! Egyedül élek, dolgozok, főzök magamra, mosok,takarítok, stb. Igaz,hogy ezt csak 30 évesen értem el, de nem azért,mert anyuci kicsi fia típus vagyok, hanem mert hamarabb nem jött össze. Van még kérdésed, és a hozzád hasonlóknak bogaram? :)
2016. febr. 27. 09:21
 15/40 A kérdező kommentje:

Jaguár! Nem kell ide a régi himsoviniszta rendszer egyszerűen a férfi miért csak úgy tud férfi lenni ha elnyomja a nőket? Ez nem hülyeség és kifogáskeresés?

Azért örülök a válaszoknak hogy más nő is így látja, és aztán csodálkozik mindenki hogy szingli nők vannak, vagy alig szül valaki, vagy divatba jöttek a fekete és távol keleti férfiak. Ja és a férfias alatt nem a kigyúrt, izomagyú, bunkókat értem, hanem a határozott, jó kiállású, lovagias, bátor pasikat.

2016. febr. 27. 09:22
 16/40 anonim ***** válasza:
36%
Ja meg legyen jóképű is, mert ahogy tapasztalom, ba..hatom én azt,ha lovagias, bátor, tököm tudja mi vagyok, ha nem születtem jóképűnek, le se szarnak a nők. Minek fáradjak azzal,hogy odamegyek egy nőhöz feleslegesen? Mindkettőnk idejét megspórolom.
2016. febr. 27. 09:27
 17/40 A kérdező kommentje:
16# Jó csak akkor nem kell sírni hogy nincs senkid..
2016. febr. 27. 09:28
 18/40 anonim ***** válasza:
69%

Érdekes mert teljesen ellentétes érveket mondasz, még mindig nem érted az összefüggést?

Azt írod, hogy egy nő akkor érzi magát nőnek, ha a egy olyan férfi mellett van mint az általad leírt.

Egy férfi viszont akkor érzi magát férfinak, ha olyan NEM olyan nők vannak körülötte mint a mai lányok...

Mert nézd meg a mai lányokat hogy viselkednek és miket csinálnak. A férfiak, ha összességét vesszük alapul így veszítenek ebből az érzetből és egyre jobban "nudlivá" válnak. Nézz meg egy matriarchális társadalmi rendszerű országot, van ilyen. A férfiak nyugodtak, de ahogy fogalmazol, teljesen nudlik. A nők választják ki őket, mennek oda hozzájuk, nincs balhé, nincs erőszak csak bigámia és rengeteg szex.

Míg egy általad példának felhozott ázsiai és afrikai/amerikai (négerek...) és arab társadalomban mit látsz? A nőknek psszt, a férfiak pedig tökösek és magabiztosak.

A SWAG, metroszexualitás, biszexualitás és a crossdressing inkább divat mintsem általános. Olyan ez mint a lányoknál lett divat minél nagyobb ribinek lenni, minél jobban berúgni és minél több lánnyal smárolni bulikban.

2016. febr. 27. 09:30
 19/40 anonim ***** válasza:
33%
Nem kell sírni, nem is sírok,csak a tényeket írtam le. Tudod, én az a fajta vagyok, aki nem hangoskodik, nem pofázik másoknak, csendes vagyok, elvagyok magamban de ha verekedésre kerül a sor, akkor mindent beleadok, nem érdekel, hogy ki az ellenfél, csak egy foglakoztat olyankor a győzelem bármi áron, na ezért kerülöm inkább a verekedést.
2016. febr. 27. 09:34
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
2016. febr. 27. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!