Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem keres egyik pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres egyik pasi sem a randi után?

Figyelt kérdés

Őszintén nem értem, hogy mi a baj velem, illetve az sem esik jól, hogy miért játsszák meg magukat örökké... Mert mindig az van, hogy jól sikerül a randi, tök jól elbeszélgetünk, csók is van, (volt akivel vagy fél órán át csak csókolóztunk) látom rajtuk, hogy tetszem nekik, aztán sosem keres utána egyik sem, vagy maximum haverság lesz belőle...

Olyan elegem van már az egészből. Mindig mikor elmegyek valakivel, már tudom előre, hogy felesleges, mert úgy sem fogok kelleni neki. :S

21L

2016. jún. 6. 12:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az lehet a baj, hogy rágörcsölsz. Ez valahol érthető, mivel már nagyon vágysz egy rendes kapcsolatra,emiatt jobban izgulsz, ideges vagy és ez akarva akaratlanul is kisugárzik rólad, akár kimutatod akár nem, ezt a pasik megérzik. A másik meg hogy eleve negatív vagy "már tudom előre, hogy felesleges, mert úgy sem fogok kelleni neki" ha így állsz hozzá, akkor nem csoda, hogy így is alakul. Egyébként meg attól hogy nem keresnek még nem 100% hogy nem volt jó a randi, nem biztos, hogy benned van a hiba, lehet hogy tényleg jól érezték magukat, csak mondjuk nem vágynak még komoly kapcsolatra vagy elfoglaltak vagy lassabb tempóban szeretnek ismerkedni stb.
2016. jún. 6. 17:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg túlságosan rágörcsölsz, és ez látszik rajtad. Ne erőltesd ennyire. Nekem is volt ilyen időszak, amikor akárhogy próbáltam, nem jött össze, zsinórban a 4. pasival sem a dolog 4 hónap alatt, akkor besokalltam, és hagytam leülepedni az egészet. Eltereltem a figyelmem a randikról, a pasikról és a tanulásra koncentráltam, hobbira, olvasásra...

Ugyanakkor nyitva hagytam azt a lehetőséget amivel a korábbi 4 pasit is megismertem. Internetes társkereső. Nem kerestem ott senkit, nem néztem adatlapokat, de nem is töröltem le magam, csak pihentettem egy ideig a dolgot. Aztán 2 hónappal később kaptam egy üzenetet, és elkezdtem ismerkedni, levelezni a küldőjével. Ez 2,5 hétig volt így, közben randira hívott, találkoztunk is. 1,5 évvel később már a férjem volt, és most már 6 éve együtt vagyunk.:)

Tedd félre egy kicsit a dolgot, mert nagyon rágörcsöltél a párkeresésre. Lazíts egy kicsit. Majd jönni fog amikor jönnie kell. Persze azért légy nyitott.

2016. jún. 7. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!