Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszik a nőknek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszik a nőknek az a hangnem, megnyilvánulás, támadásmód, amit egy sértett ,,kan" ha visszautasítják fog reagálni? Mert igenis borzasztóan rosszul esik az elutasítás és nem tudjuk (sok férfi nem tudja, hiába többdiplomások) ezt?

Figyelt kérdés
ezt pozitívan lereagálni. Ilyenkor tűrje el a nő a sértéseket is ha már elutasított. Pár évig csendesen tűrtem, már nem megy és ha nem akar semmit akkor ronda szavakkal beleáll a legtöbb férfi, szerintem jogosan.
2020. okt. 2. 22:36
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
11%

"Képzeld el, hogy szexelsz egy nővel, aki azt mondja, szedi fogamzásgátlót. Kiderül, hogy nem. Szerintem, akár terhes lesz a nő, akár nem, ez is erőszak. Mert te védekezéses szexre mondtál igent."

Összekevertelek valakivel. Van olyan ami erőszak, viszont olyan is van, ami csak naivság. Hogyha letagadod, hogy AIDS es vagy, az erőszak. Hogyha szerelmet hazudsz, az nem erőszak, az naivitás. Hogyha egy bírónak azt mondod, hogy ez a pasi csak szexre tartott, az nem lenne erőszak, akkor se, ha szerelmet hazudott. Szerinted egy bíró kinek adna igazat, hogyha te azt mondod, hogy félreismerted a pasit, ő szerelmet hazudott? ne nevettess buta lány. Ez nem erőszak, ez csak naivitás. Hogyha a pasi AIDS es lenne és azt letagadná, az lenne erőszak. Sima kamuzás az nem erőszak. AZ, hogy te mit gondolsz, lényegtelen, jogilag nem erőszak. Az, hogy a fejedben mi zajlik le, kinek hiszed őt, az a te dolgod, ettől nem lesz erőszak. Még egyszer mondom, értem, hogy mit írsz, de ettől nem lesz erőszak. :D Hiába bizonygatod, tudom a logikádat, akkor sem erőszak jogilag.

2020. okt. 3. 17:01
 52/57 anonim ***** válasza:
87%

50-es, te meg elég kisfiú lehetsz, ha a tömeges elutasítás után a világra haragszol és nem nézel magadba. Két opciót tudok elképzelni:

1. Bár kinézel valahogy, de te a modelleknél próbálkozol, majd mikor nem sikerül, jön az "elkényeztetett szöveg"

2. Átlagos csajoknál próbálkozol, de olyan negatív kisugárzásod van, hogy menekülnek, majd megint csak ráfogod, hogy az "ő hibájuk".

Pedig szerintem akkor veled IS biztos van valami gubanc, ha mindig így jársz. Olyan nincs, hogy valaki mindent jól csinál és sosincs szerencséje.

2020. okt. 3. 17:03
 53/57 anonim ***** válasza:
23%
Ez a feminista nőnek szól. Egyszer lefeküdtem egy nővel, akiről nemtudtam, hogy kicsoda. A te kis hülye logikád szerint ez erőszak lenne. Viszont én értelmesebb vagyok, azt mondom neked, hogy az én hülyeségem volt, hogy lefeküdtem vele, az én felelősségem, nem erőszak. Hogyha AIDS es lettem volna, vagy valami nemi beteg, az lenne erőszak, eddig csak az én hülyeségem, az én felelősségem. Egyszerű mindenre ráfognotok feministaként, hogy ez erőszak, sose a ti hibátok mi? Akkor még 1 kérdés, a te logikád szerint: Hogyha én akarok szexelni egy 18 éves nővel, egy nő azt kamuzza, hogy 18, miközben 22, az erőszak? A te logikád szerint igen, mert becsapott, az én logikám szerint nem, az én felelősségem. Az én hibám, hogy elhittem neki. Tehát értem a logikádat, csak nincs fogalmad az erőszakról, ilyen alapon engem is erőszakoltak már nagyon sokszor, nemileg is meg nem nemileg is. Ez csak ilyen feminista okoskodás, még egyszer mondom, ha nemibeteg lennél a pasitól, az lenne erőszak.
2020. okt. 3. 17:16
 54/57 anonim ***** válasza:
83%
Az erőszakban benne van, hogy valakit erővel veszel rá olyasvalakire, amit ő nem akar. Aki átbax, az nem erőszakot követ el rajtad és nem erőszakoló, hanem becsap és csaló. Természetesen ez se jó, de más a kettő.
2020. okt. 3. 21:45
 55/57 anonim ***** válasza:
23%
Én is ezt mondtam a becsapás nem erőszak. Sok nő lepontozott, talán őket is sok pasi bacta már át és fáj az igazság?:)
2020. okt. 3. 21:48
 56/57 anonim ***** válasza:
85%
Hát magyon szégyellem magam, hogy nem teszem szét a lábam mindenkinek, aki odajön hozzám. :( Tényleg csúnya dolog tőlem, hogy ilyen felszínes, nagyképű, válogatós vagyok vagyok!
2020. okt. 4. 16:29
 57/57 anonim ***** válasza:
90%

1. Ha mindenki elutasít, annak oka van, magadban keresd

2. A nők nem tartoznak neked semmivel

3. Szánalmas és szégyent hoz a normális férfiakra amit csinálsz

2020. okt. 8. 00:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!