Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik a nőknek az a hangnem, megnyilvánulás, támadásmód, amit egy sértett ,,kan" ha visszautasítják fog reagálni? Mert igenis borzasztóan rosszul esik az elutasítás és nem tudjuk (sok férfi nem tudja, hiába többdiplomások) ezt?
"Képzeld el, hogy szexelsz egy nővel, aki azt mondja, szedi fogamzásgátlót. Kiderül, hogy nem. Szerintem, akár terhes lesz a nő, akár nem, ez is erőszak. Mert te védekezéses szexre mondtál igent."
Összekevertelek valakivel. Van olyan ami erőszak, viszont olyan is van, ami csak naivság. Hogyha letagadod, hogy AIDS es vagy, az erőszak. Hogyha szerelmet hazudsz, az nem erőszak, az naivitás. Hogyha egy bírónak azt mondod, hogy ez a pasi csak szexre tartott, az nem lenne erőszak, akkor se, ha szerelmet hazudott. Szerinted egy bíró kinek adna igazat, hogyha te azt mondod, hogy félreismerted a pasit, ő szerelmet hazudott? ne nevettess buta lány. Ez nem erőszak, ez csak naivitás. Hogyha a pasi AIDS es lenne és azt letagadná, az lenne erőszak. Sima kamuzás az nem erőszak. AZ, hogy te mit gondolsz, lényegtelen, jogilag nem erőszak. Az, hogy a fejedben mi zajlik le, kinek hiszed őt, az a te dolgod, ettől nem lesz erőszak. Még egyszer mondom, értem, hogy mit írsz, de ettől nem lesz erőszak. :D Hiába bizonygatod, tudom a logikádat, akkor sem erőszak jogilag.
50-es, te meg elég kisfiú lehetsz, ha a tömeges elutasítás után a világra haragszol és nem nézel magadba. Két opciót tudok elképzelni:
1. Bár kinézel valahogy, de te a modelleknél próbálkozol, majd mikor nem sikerül, jön az "elkényeztetett szöveg"
2. Átlagos csajoknál próbálkozol, de olyan negatív kisugárzásod van, hogy menekülnek, majd megint csak ráfogod, hogy az "ő hibájuk".
Pedig szerintem akkor veled IS biztos van valami gubanc, ha mindig így jársz. Olyan nincs, hogy valaki mindent jól csinál és sosincs szerencséje.
1. Ha mindenki elutasít, annak oka van, magadban keresd
2. A nők nem tartoznak neked semmivel
3. Szánalmas és szégyent hoz a normális férfiakra amit csinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!