Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik a nőknek az a hangnem, megnyilvánulás, támadásmód, amit egy sértett ,,kan" ha visszautasítják fog reagálni? Mert igenis borzasztóan rosszul esik az elutasítás és nem tudjuk (sok férfi nem tudja, hiába többdiplomások) ezt?
Amúgy meg "ellenértékért" szexelni, elvileg prostitúció. Egy prostitól meg miért ne lépne le az utolsó aktus után?
Ismeretlenül várnak manapság az emberek elköteleződést, miközben mindkét fél 0-t tett le az asztalra?
Mégis honnan tudja a hapi elvenne e, te honnan tudnád, akarsz e neki szülni? Mi ez az agyrém?
Persze, meg lehet beszélni a preferenciákat, prioritásokat, de előbb lesznek a bugyidban, minthogy gyűrűznének. Ez már nem a középkor. (Mondjuk valahol én sajnálom...tegye mindenki, ahová akarja)
Sajnos igen. Pár hete történt, hogy utaztam a metrón, és odajött egy férfi, hogy elhívhat-e randira, amire én nemet mondtam. Szó szerint, hogy "Köszönöm, de nem érdeklődöm." Erre elkezdett kiabálni, hogy egy öntelt k###a vagyok, és inkább örülnék, hogy valaki megszólít. Egy másik férfi utas szólt rá, hogy türtőztesse magát, mert szánalmas, amit leművel.
"Nálam alapvető, hogy kedves vagyok mindenkivel, mert miért tennék másképp, ha nincs okom bunkónak lenni? Nem az én hibám, hogy valakinek egy mosoly is jel és azt hiszi egy beszélgetés vonzódást jelent."
Szerintem az előző nem erre gondolt, hanem arra, amikor direkt húzza a nő a férfi agyát. Az tényleg bunkóság. Hogyha mosolyogsz az nem, viszont ha elhiteted vele, hogy van esélye, teperjen az az.
"Nálam alapvető, hogy kedves vagyok mindenkivel, mert miért tennék másképp, ha nincs okom bunkónak lenni? Nem az én hibám, hogy valakinek egy mosoly is jel és azt hiszi egy beszélgetés vonzódást jelent."
Az előző nem az alapvető kedvességről beszélt, hanem az agyhúzásról. Szövegértési bajok vannak.
A kérdésben visszautasítás szerepelt. A visszautasítás nem azt jelenti, hogy a nő húzza a férfi agyát, majd lelép. A visszautasítás az, amikor a nő köszöni, de nem kér EGYÁLTALÁN az adott férfiból.
És ezért nem lehet egy napon említeni azzal a pasival, aki szex után lelép. Ő ugyanis elvette a nőből, ami neki a legjobb, és ezután koptatta le. Ez kb. az a szitu, amikor mondjuk egy nő elfogadja egy férfi udvarlását, figyelmét, pénzét stb. abban a hitben ringatva őt, hogy egyszer majd célba ér, de a csaj a cél előtt lekoptatja.
A kérdező által jelzett szituációt nőre fordítva úgy lehetne elképzelni, hogy a nő minden alkalommal hisztirohamot kap, amikor egy kiszemelt férfi nem hívja randira. Ugye hogy szánalmas lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!