Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik a nőknek az a hangnem, megnyilvánulás, támadásmód, amit egy sértett ,,kan" ha visszautasítják fog reagálni? Mert igenis borzasztóan rosszul esik az elutasítás és nem tudjuk (sok férfi nem tudja, hiába többdiplomások) ezt?
"Hazudsz a szexért, tehát erőszakolsz."
Miért is? Az erőszak azt jelenti, hogy a másik nem akarja. Ő akarja a szexet= nem erőszak. Agyadra ment a feminizmus nem? Ez nem erőszak. Az nem úgy működik, hogy ma akarok szexelni, majd 1 hét múlva megbánom.
"Miért is? Az erőszak azt jelenti, hogy a másik nem akarja."
És én nem akarnék olyannal szexelni, aki másnap dob. Te hazudsz arról, hogy ki vagy, mik a szándékaid. Én egy nemlétező emberrel való szexre mondok igent, nem egy faszjancsira. Tehát ez erőszak.
"És én nem akarnék olyannal szexelni, aki másnap dob. Te hazudsz arról, hogy ki vagy, mik a szándékaid. Én egy nemlétező emberrel való szexre mondok igent, nem egy faszjancsira. Tehát ez erőszak."
Figyelj, ismerem ezt a feminista maszlagot. Akkor erőszak, hogyha ott szex előtt mondod, hogy nem akarod. Hogyha akarod, az nem erőszak, akármiért is akarod. Ez nem erőszak hanem hazugság. Te vagy az a D betűs nevű feminista, aki nem ismeri az erőszak szó jelentését, és az az erőszak neki, amibe belemondja? Szerencsére a bíróságon ez nem lenne erőszak, mert ott tudnak még gondolkozni. Ez nem számít erőszaknak. Ilyen alapon bármire rá lehet fogni, hogy erőszak.
"Sose fogom megérteni, hogy miért hiszik egyes férfiak, hogy bármivel tartozom nekik."
Ugyanezt mondtam én is. Hogyha felszívódok szex után, miért tartoznék magyarázattal a nőnek? Fogadják el, hogy csak megdugtam. Ennyi. Miért nem fogadják csak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!