Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszik a nőknek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszik a nőknek az a hangnem, megnyilvánulás, támadásmód, amit egy sértett ,,kan" ha visszautasítják fog reagálni? Mert igenis borzasztóan rosszul esik az elutasítás és nem tudjuk (sok férfi nem tudja, hiába többdiplomások) ezt?

Figyelt kérdés
ezt pozitívan lereagálni. Ilyenkor tűrje el a nő a sértéseket is ha már elutasított. Pár évig csendesen tűrtem, már nem megy és ha nem akar semmit akkor ronda szavakkal beleáll a legtöbb férfi, szerintem jogosan.
2020. okt. 2. 22:36
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
27%

"Hazudsz a szexért, tehát erőszakolsz."

Miért is? Az erőszak azt jelenti, hogy a másik nem akarja. Ő akarja a szexet= nem erőszak. Agyadra ment a feminizmus nem? Ez nem erőszak. Az nem úgy működik, hogy ma akarok szexelni, majd 1 hét múlva megbánom.

2020. okt. 2. 23:07
 22/57 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem, ha hitegetnek, lehúznak, átvernek, szerintem jogos beszólni, helyretenni az illetőt. De ha az elején levágta mire megy ki a játék részedről, leszögezi az ő részét ês mondja, hogy ennek alapján dönts, akkor viszont nincs miért vagy mit odamondani, korrektek veled.
2020. okt. 2. 23:07
 23/57 anonim ***** válasza:
93%
Sose fogom megérteni, hogy miért hiszik egyes férfiak, hogy bármivel tartozom nekik. Ha nem szeretnék tőle semmit, akkor illik azt tudomásul venni és nem állat módjára üvöltözni és hisztériázni. Ahogy előttem írták már, ezzel csak azt bizonyítja be, hogy semmit nem veszítettem azzal, hogy nem adtam neki esélyt.
2020. okt. 2. 23:09
 24/57 anonim ***** válasza:
57%

"Miért is? Az erőszak azt jelenti, hogy a másik nem akarja."

És én nem akarnék olyannal szexelni, aki másnap dob. Te hazudsz arról, hogy ki vagy, mik a szándékaid. Én egy nemlétező emberrel való szexre mondok igent, nem egy faszjancsira. Tehát ez erőszak.

2020. okt. 2. 23:10
 25/57 anonim ***** válasza:
10%
#24. Ennyi erővel a bocs, de nem az x-dik randin is erőszak.
2020. okt. 2. 23:16
 26/57 anonim ***** válasza:
13%

"És én nem akarnék olyannal szexelni, aki másnap dob. Te hazudsz arról, hogy ki vagy, mik a szándékaid. Én egy nemlétező emberrel való szexre mondok igent, nem egy faszjancsira. Tehát ez erőszak."

Figyelj, ismerem ezt a feminista maszlagot. Akkor erőszak, hogyha ott szex előtt mondod, hogy nem akarod. Hogyha akarod, az nem erőszak, akármiért is akarod. Ez nem erőszak hanem hazugság. Te vagy az a D betűs nevű feminista, aki nem ismeri az erőszak szó jelentését, és az az erőszak neki, amibe belemondja? Szerencsére a bíróságon ez nem lenne erőszak, mert ott tudnak még gondolkozni. Ez nem számít erőszaknak. Ilyen alapon bármire rá lehet fogni, hogy erőszak.

2020. okt. 2. 23:17
 27/57 anonim ***** válasza:
12%

"Sose fogom megérteni, hogy miért hiszik egyes férfiak, hogy bármivel tartozom nekik."

Ugyanezt mondtam én is. Hogyha felszívódok szex után, miért tartoznék magyarázattal a nőnek? Fogadják el, hogy csak megdugtam. Ennyi. Miért nem fogadják csak el?

2020. okt. 2. 23:19
 28/57 anonim ***** válasza:
12%
Miért tartozok nekik magyarázattal vagy sem? Nem tartozok, igazat írtam.
2020. okt. 2. 23:24
 29/57 anonim ***** válasza:
89%
Emberileg kevés vagy a tisztességhez, ennyi.
2020. okt. 2. 23:28
 30/57 anonim ***** válasza:
15%
Az, hogy erkölcsös vagyok e, az én dolgom. Én döntöm el, viszont ettől amit írtam, az nem hülyeség és nem vagyok hülye. Illetve ez nem erőszak továbbra se.
2020. okt. 2. 23:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!