Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltatok már ilyet?
Ismerkedsz valakivel és mindkettőtök olyan hatást fejt ki a másikra ami kihozza belőle azt a tulajdonságot ami nem is ő. (negatív tulajdinságokat)
Vica-versa. Ezért mindkét fél kiábrándul egymásból, holott tudják valójában nem ilyenek és kedvelhetnék egymást.
Onnantól, hogy valKi ezt hozza ki belőlem, nem fogom kedvelni. Volt már ilyen... Nem azért vagyok valakivel, hogy felbsszam magam rajta, vagy bizonytalanságomban elkezdjek hülyén viselkedni, amire aztán ő is hülyén reagál.
Van a kapcsolatnak egy dinamikája, azt is figyelembe kell venni, nem csak azt, hogy a két fél külön - külön milyen.
Én az önképemet próbálnám helyretenni ilyen esetben. Mégis mit jelentsen az, hogy “nem is én vagyok”, ha mindig úgy viselkednék a jelenlétében? A megnyílvánulásom én vagyok, nincs rá kifogás:D Amíg nem találok erre megoldást, addig elkell fogadnom...és ha zavar, akkor nem fogok egyrõl a kettõre jutni az illetõ féllel.
Egy kapcsolatban alap, hogy jól érezzük magunkat és jó hatással legyünk egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!