1/7 anonim válasza:
1 óra után semelyik teszt nem ad valós eredményt.
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy jelent valamit, lehet, hogy nem...időntúl szkeptikus lennék.
Tesztelj holnap, vagy inkább holnap után újra.
3/7 anonim válasza:
Ne nézegesd idôn túl, ennek mi értelme? Rá van írva, mennyi idôn belül kell leolvasni. Nem véletlenül.
5/7 anonim válasza:
Ezt a tesztet meg hanyszor es hany felekeppen teszed fel ide? Nem tudsz varni par napot? Akkor már biztos lesz. És vegyél normális tesztet.
6/7 anonim válasza:
A megadott idon beluli eredmeny szamit! Ha az van rairva, hogy 5 perc utan olvassa le az errdmenyet, akkor hiaba lesegeted 1 ora mulva, az mar nem valos.
7/7 anonim válasza:
Én negatívnak venémma tesztet. Viszont nemértem ha kazettás tesztet veszvalaki minek szedi szét? Ha pozitív lesz lesz egyértelmű lesz. Nagyítóval keresgélés illetve csak egy bizonyos szögben állított látható második csíkot én negatívnak mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!